Παπαλόπουλος και την επόμενη σεζόν στον Όλυμπο

15/06/2019 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2019 - 18:49

Σιγά σιγά οι ομάδες της Α κατηγορίας ξεκινούν να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις για το νέο πρωτάθλημα και φυσικά πρώτο θέμα πέρα από την στελέχωση της διοίκησης είναι και το θέμα του προπονητή, με τον Όλυμπο να προχωρά άμεσα στην ανανέωση του με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο για άλλη μια χρονιά, ύστερα από μια απόλυτα επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.

Οι πρωταθλητές μετά και την ανακοίνωση τους ότι δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, συμφώνησαν να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Αγιάσου με την κατάκτηση του τίτλου χωρίς μεγάλο μπάτζετ και με την χρησιμοποίηση κυρίως νεαρών παικτών, κάτι το οποίο φυσικά άφησε ικανοποιημένους σε μέγιστο βαθμό τους παράγοντες του σωματείου. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου: Το Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020.

Το "SL" επικοινώνησε με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο ο οποίος δήλωσε: "Σε συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας συμφωνήσαμε να συνεχίσω στον Όλυμπο καθώς είχαμε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και φέτος θα θέσουμε στόχο μια καλή πορεία να είμαστε μέσα στην τετράδα και να συμμετέχουμε στα play off αν γίνουν αναλόγως και πως θα είναι το πρωτάθλημα φέτος. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις και πιστεύω ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey