Επιστροφή Καραϊσκάκη στον Ορφέα Κεραμειών

12/07/2019 - 18:35 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2019 - 18:50

Στον πάγκο του Ορφέα Κεραμειών θα καθίσει την φετινή σεζόν ο Πάρης Καραϊσκάκης, ο οποίος συμφώνησε με την ανανεωμένη διοίκηση του σωματείου μετά την αποχώρηση του Νίκου Τσολάκη.

Ο Καραϊσκάκης δεν είναι άγνωστος στην ομάδα των Κεραμειών καθώς έχει βρεθεί σε αυτή την θέση ξανά με την τελευταία φορά να είναι πρόπερσι, όταν στη μέση της χρονιάς μετακόμισε στον Καραβαγγέλη Στύψης όπου παρέμεινε και την προηγούμενη χρονιά.

Η διοίκηση των πρωταθλητών της Β κατηγορίας μαζί με τον νέο προπονητή πλέον θα ξεκινήσουν να χτίζουν την ομάδα για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας που σίγουρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες σε σχέση με το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση του περισσότερου κορμού και κάποιες προσθήκες που θα δυναμώσουν το υπάρχον ροστερ μετά την παραμονή των Λάμπρου Κανλή, Ταξιάρχη Βασιλέλλη,  Άγγελος Σαράφης και Νίκος Πολυχρος.

Επίσης, μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στον σύλλογο επανεκλέχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην προεδρία ο Παναγιώτης Γιαστικλής, ενώ η νέα διοίκηση περιλαμβάνει γνώριμα προς το σωματείο άτομα, τα οποία απείχαν το τελευταίο διάστημα και τώρα επανήλθαν με φιλοδοξίες και μεγάλη όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά η σύνθεση του 9μελούς Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Γιαστικλής
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Περδικέλλης,
Γεν. Γραμματέας: Προκόπης Σαβέλος
Ταμίας: Γιάννης Καραγιάννης
Έφορος ποδ. τμήματος: Γρηγόρης Γιαστικλής
Μέλη: Αντώνης Καραθανασης, Κώστας Τσεκούρας, Παναγιώτης Λημναίος, Γιώργος Δελημαρίνος

Γενικός αρχηγός της ομάδας για δεύτερη σεζόν παραμένει ο Παναγιώτης Συβρής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey