Βράζουν στον Ορφέα Κεραμειών με τη διαιτησία!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορφέας Κεραμειών αναφορικά με τον χθεσινό αγώνα με τη Φίλια, θεωρώντας ότι η ομάδα αδικήθηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών και ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αναλυτικά:

"Για δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας αδικείται από την διαιτησία. Δυο πέναλτι στην Φίλια με τα οποία ισοφάρισε το παιχνίδι. Η διαιτησία προφανώς και δεν στάθηκε στο ύψος ενός παιχνιδιού από δύο ομάδες που είναι νεοφώτιστες στην μεγάλη κατηγορία.

Ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας χωρίς οι ποδοσφαιριστές της να δεχθούν ούτε μια κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την ομάδα μας που είχε είδη 4 κίτρινες στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού. Ο διαιτητής κ. Βουρανής δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε το σόου του παρατώντας ουσιαστικά το παιχνίδι ανοίγοντας συνεχώς διάλογο με τον κόσμο της ομάδας μας καθυστερώντας την ροή του αγώνα.

Το κερασάκι δε στην τούρτα έβαλε ο βοηθός διαιτητή κ. Κακαδέλλης με την απόφαση του να ακυρώσει το πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει η ομάδας μας στις καθυστερήσεις και είχε υποδείξει ο διαιτητής. Ο βοηθός ούτε καν σήκωσε την σημαία και ήταν στημένος στην γραμμή της μεγάλης περιοχής να εκτελεστεί το πέναλτι. Οφσάιντ που μόνο αυτός είδε αναγκάζοντας και τους αντιπάλους μας να ξεσπάσουν σε γέλια!!!

Κύριοι, αν είμαστε ανεπιθύμητοι να μας ενημερώσετε με ένα επίσημο e-mail όπως στέλνεται για τις οφειλές και το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε. Από τώρα και στο εξής σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε κανένας να παίζει με τους κόπους μας. Οι μέρες χάριτος τελείωσαν.

Υ/Γ 1: Αναλογιστείτε πόσα σωματεία απέχουν από το πρωτάθλημα και πόσα ακόμα θα απέχουν την νέα χρονιά.

Υ/Γ 2: Καλή σεζόν σε όλους.

Karekos728x90