Προελαύνει η Φίλια, τυχερός ο Μεσότοπος!

12/10/2019 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2019 - 20:16

Με αρκετή δόση τύχης έκαμψε την αντίσταση του Ορφέα ο Μεσότοπος, αφού χρειάστηκε το αυτογκόλ του Αντωνιάδη για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Ο σκληροτράχηλος Ορφέας αντιστεκόταν σθεναρά καθόλη τη διάρκεια, όμως μια κακή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 68' έμελλε να είναι καθοριστική και να δώσει την νίκη στην ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή.

Στο γειτονικό ντέρμπι της Φίλιας οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλων, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αιγέα. Ο Καβαλίκας έβαλε σε θέση οδηγού τον Απόλλων στο 15', όμως ο Κουνιάρης δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να χαρούν για πολύ, αφού με δύο προσωπικά του τέρματα στο 21' και στο 32' γύρισε τούμπα τον αγώνα χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Από τα 11 βήματα πήρε τη νίκη ο Αιγέας στα Βασιλικά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαμάκου στο 35ο λεπτό χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες όμως να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τοπάλι στο 74' με δεύτερη κίτρινη για τον Αιγέα και του Αντωνέλλη με απευθείας κόκκινη στο 89' για τα Βασιλικά.

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε  η Προοδευτική κόντρα στον Αρίων Μήθυμνας στο γήπεδο Στύψης. Σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και ρυθμό ο Ζαχάρωφ σημείωσε το 0-1 στο 50' και ο Κουτλής διπλασίασε για την Προοδευτική στο 75', ενώ ο Αρίων αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 65ο λεπτό λόγω της αποβολής του Γιατζιτζόγλου.

Τέλος, για τη Β κατηγορία την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ταξιάρχης απέναντι στον Παπανικολή με 3-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey