Την έκπληξη ο Ορφέας, άνετα Όλυμπος και Αετός

20/10/2019 - 18:29 Τελευταία τροποποίηση στις 20/10/2019 - 19:11

Άστραψε και βρόντηξε ο Ορφέας Κεραμειών στο Πλωμάρι πετυχαίνοντας εμφατική νίκη 2-5 με σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Αιγέα. Στα άλλα παιχνίδια Όλυμπος και Αετός πέτυχαν άνετες νίκες 5-1 και 4-1 αντίστοιχα, η Προοδευτική επίσης νίκησε εύκολα 5-0 τα Βασιλικά και η Αναγέννηση πέρασε με 1-2 από τη Θερμή κόντρα στον Ελύτη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Απόλλων πήρε το τρίποντο απέναντι στον Μεσότοπο.

Παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Κεραμειών, η σημερινή εμφάνιση που συνδυάστηκε με μεγάλη νίκη έδωσε νέα ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Τρακέλλης έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας το 0-1 μόλις στο 4' και δέκα λεπτά αργότερα ο Πολύχρος έκανε το 0-2. Στο ημίωρο ο Αθανασούλης πέτυχε το 0-3 και έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στους γηπεδούχους κλείνοντας έτσι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη με αυτογκόλ ο Αιγέας μείωσε σε 1-4, όμως στο 85' έγινε το 1-5 από τον Τσακίρη για να έρθει στο 93' ο Χρυσάφης να μειώσει για το τελικό 2-5.

Στην Αγιάσο με δύο εύστοχα πέναλτι από τον αρχηγό Πετρουζέλλη πήρε το προβάδισμα από νωρίς ο Όλυμπος, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 3-0 και τον Καλούλι να μειώνει σε 3-1, όμως ο Βουργουτζής έκανε 4 τα τέρματα για τους γηπεδούχους πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο Ξυνός έκανε το 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

aetos-ariwn-4-1.jpg (770×432)

Στα Λουτρά ο Αετός νίκησε 4-1 τον Αρίων Μήθυμνας σε ένα παιχνίδι μονόλογο για τους Λουτραγώτες. Ο Αετός πίεζε για το 1-0 με τον Βλαστέλλη να ανοίγει το σκορ  στο 34'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάρμα έκανε το 2-0 στο 57', ενώ σε μια αντεπίθεση στο 67' ο Σοφιάνης μείωσε σε 2-1 με τον Καπταγιάννη στο αμέσως επόμενο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Η ασφυκτική πίεση τον γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Μιχαλάκη να κερδίζει πέναλτι στο 85' και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μουτζούρης με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα με τον Πλουμή στο 50', ενώ ο Φιλιανός ισοφάρισε 1-1 μετά από δέκα λεπτά και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Γρούβας στις καθυστερήσεις χάρισε την νίκη στους Δαφιώτες.

Στη Σκάλα Καλλονής η Προοδευτική δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα κερδίζοντας 5-0 τα Βασιλικά με τέρματα που σημείωσαν οι Τράγος, Κουτλής, Καραγιάννης, Νανίδης και Ζαχάρωφ, ενώ τα Βασιλικά τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής.

Νικηφόρα πέρασε από τη Θερμή ο Αναγέννηση πετυχαίνοντας νίκη με ανατροπή 1-2. Ο Ελύτης προηγήθηκε με τον Αναιρούση στο 15' ενώ στο 35' ο Χατζηκλειδαράς έφερε το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη ο Τρεμούλας έκανε το 1-2 δίνοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Τέλος, στο πρωινό παιχνίδι για τη Β κατηγορία ο Ταξιάρχης νίκησε 4-2 την Άναξο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey