"Τεσσάρα" ο Όλυμπος!

26/10/2019 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 27/10/2019 - 22:30

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Νίκο Πετρουζέλλη ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ο Όλυμπος πήρε μεγάλη νίκη 2-4 μέσα στην έδρα του Μεσοτόπου ,αποδεικνύοντας ξανά πως είναι η ομάδα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο. Στα άλλα παιχνίδια ο Αετός απέδρασε με 2 γκολ από τα Βασιλικά, η Προοδευτική έφυγε με τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ορφέα, ο Ανδρονικάς κέρδισε στις καθυστερήσεις στη Γέρα, ενώ ο Αιγέας γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στην Καλλονή. Το μοναδικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο ήταν αυτό στη Φίλια 2-2.

Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη πήρε η ομάδα της Αγιάσου απέναντι στον Μεσότοπο σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Βουργουτζή μόλις στο 11ο λεπτό, με τον Μόδεστο Xατζησπύρου να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Με το σφύριγμα του δεύτερου μέρους ο Μεσότοπος προηγήθηκε 2-1 χάρις σε τέρμα του Ανήφορου, όμως από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο αρχηγός του Ολύμπου και με τρία δικά του τέρματα στο 50', στο 56' με πέναλτι και στο 90' έκανε την μεγάλη ανατροπή. 

Ο Αετός δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο δύσκολο γήπεδο των Βασιλικών χάνοντας σωρεία κλασσικών ευκαιριών, στοχεύοντας και 2 φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Το 0-1 σημείωσε ο Μιχαλάκης με πέναλτι στο 65' και το 0-2 ο Βέντος με ωραίο σουτ στο 80', ενώ η ομάδα των Λουτρών αγωνιζόταν από το 66΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευαγγέλου.

Ο Απόλλων Δαφίων έκαμψε την αντίσταση του Αιγέα με 1-0 από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση του Σεφουλάϊ και έπιασε πεντάδα, με τον Αιγέα από την άλλη πλευρά να γνωρίζει την δεύτερη σερί ήττα, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Όλυμπο στην Αγιάσο.

orfeas-proodeutiki.jpg (770×433)

Φωτογραφία: proodeytiki official page

Η Προοδευτική μετά την νίκη της κόντρα στον Ορφέα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους Όλυμπο και Αετό. Ο Μπίρης άνοιξε το σκορ στο 46' και ο Κουμέλλης έκανε το τελικό 0-2 στο 75'.

Ο Οδυσσέας αν και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ τελικά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Η Φίλια προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 με τέρμα του Νικολώφ, όμως έχασε τον Νίκο Φαράκλα κάτω από τα δοκάρια της, καθώς τραυματίστηκε και πέρασε εκτός στο 24' με τον Καρρά να μπαίνει ως αλλαγή στη θέση του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελύτης με δύο τέρματα που σημείωσαν μέσα σε 5 λεπτά ο Πολύζος και ο Αλέξανδρος Τσιμπούκης ανέτρεψε το σκορ, όμως ο Καλούλι έκανε το 2-2 με πέναλτι στις καθυστερήσεις σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του.

Τέλος, στη Γέρα ο Ανδρονικάς από τα 11 βήματα με τον Μάκη Σαμπάνη πήρε την νίκη απέναντι στην Αναγέννηση στο 90ο λεπτό.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey