Το ντέρμπι Όλυμπος – Αιγέας «κλέβει» το ενδιαφέρον!

02/11/2019 - 12:13

Ο αυριανός αγώνας στην Αγιάσο ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα για την 6η αγωνιστική της Α τοπικής κατηγορίας Λέσβου, με τον Όλυμπο και τον Αιγέα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί ντέρμπι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στην έδρα τους και σε συνδυασμό με το ότι ο Αιγέας το τελευταίο διάστημα δεν πατάει τόσο σταθερά βάσει και των αποτελεσμάτων. Βέβαια, η ομάδα του Γιάννη Μανούσου  είναι σκληροτράχηλη, δεν τα παρατάει και έχει τη δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σήμερα ο Αετός υποδέχεται τυπικά τον Ορφέα Κεραμειών, αφού οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο ως έδρα, ο Αρίων αντιμετωπίζει στη Στύψη τα Βασιλικά και η Αναγέννηση τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στον Παπάδο. Αύριο, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ανδρονικάς-Φίλια, Προοδευτική-Απόλλων και Οδυσσέας Ελύτης-Μεσότοπος. Ώρα έναρξης στις 15:00.

Μάχη πρωτοπόρων στην Άντισσα

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται να κυλήσει η 5η αγωνιστική στη Β κατηγορία, καθώς περιλαμβάνει ντέρμπι πρωτοπόρων στον βόρειο όμιλο.

Σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα ανοίγει με δύο παιχνίδια. Στην Άντισσα ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται τον Ταξιάρχη με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την πρώτη θέση μαζί με τον Αχιλλέα και να θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν. Την ίδια ώρα ο Αχιλλέας αγωνίζεται στην Ερεσό κόντρα στον Παπανικολή και θα αναζητήσει και αυτός τους 3 πόντους που θα τον κρατήσουν στην πρώτη θέση. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο το πρωί (11:00) στη Φίλια, όπου η Άναξος αντιμετωπίζει τον Καραβαγγέλη, ενώ ρεπό έχει ο Μακαρέας.

Δυνατό παιχνίδι περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του νοτίου ομίλου καθώς ο Αλκιβιάδης θα κοντραριστεί με τον Κεραυνό στη Μόρια. Το πρόγραμμα ανοίγουν αύριο το πρωί (11:00) Αρίων Παλαιοκήπου και Αστέρας Νίκης, ενώ το απόγευμα ο Πολιχνίτος θα παίξει με τον Αίγειρο. Ρεπό έχει ο  Αστέρας Ιππείου. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 15:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey