"Επτάσφαιρος" ο Αετός, με ανατροπή η Αναγέννηση!

02/11/2019 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2019 - 12:58

Ημέρα των γηπεδούχων η σημερινή στην Α κατηγορία, καθώς σε όλες τις αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με "άδεια χέρια".

Στον Παπάδο έγινε ωραίο παιχνίδι με την Αναγέννηση να κατακτά την νίκη στο τέλος με ανατροπή. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο ημίχρονο με σουτ του Γιώργου Μαλακού στο 38'. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Ματθαίου στο 70', όμως ο Τηνιακός  στο 80' έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Η Αναγέννηση στα υπόλοιπα δέκα λεπτά του αγώνα κατάφερε να βγάλει αντίδραση, σημειώνοντας δύο τέρματα με τον Λεονταρίδη στο 82' και τον Βασίλογλου στο 85' παίρνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη.

Στα Λουτρά ο Αετός σαν σε προπόνηση διέλυσε τον Ορφέα Κεραμειών με το εμφατικό 7-0. Ο Βέντος πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο μέρος και ο Καπταγιάννης έβαλε άλλα δύο γκόλ. Στην επανάληψη ο Παλάσης με ωραίο σουτ έκανε το 6-0 και στο 90' ο Μιχαλάκης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Στο γήπεδο Στύψης ο Αρίων δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στα Βασιλικά κερδιζοντας άνετα 5-0. Το 1-0 έγινε στο 43' απο τον Ανδριώτη και στο 45' ο Τηνιακός διπλασίασε για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανδριώτης σκόραρε ξανά στο 70ο λεπτό, με τον Σοφιάνη και τον Μαρούλη να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στη Β κατηγορία ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στην Άντισσα ανάμεσα στον Ορφέα και τον Ταξιάρχη, ενώ ο Παπανικολής πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην έδρα του 3-0 απέναντι στον Αχιλλέα με δύο γκολ του Κρασόπουλου και ένα του Πατσανά, ενώ η ομάδα της Πέτρας τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey