Πρώτη νίκη για Ατρόμητο, νέες απώλειες για Αιγέα και Μεσότοπο!

09/11/2019 - 18:06 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2019 - 18:50

Εύκολα προσπέρασε το εμπόδιο των Βασιλικών η ομάδα της Ανεμώτιας, η οποία κατέκτησε τους πρώτους 3 βαθμούς με το επιβλητικό 6-2. Νέες βαθμολογικές απώλειες για τον Μεσότοπο και τον Αιγέα που έμειναν ισόπαλοι 1-1 και 2-2 με Ανδρονικά και Οδυσσέα Ελύτη αντίστοιχα, ενώ την νίκη πήραν ο Όλυμπος απέναντι στην Προοδευτική 3-1 και η Αναγέννηση που γύρισε το παιχνίδι σε 2-3.

Άνετη νίκη κατέκτησε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κόντρα στον ουραγό ΑΟ Βασιλικών που ακόμα δεν μετρά βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα πρώτοι με τον Ταμβάκη στο 15', αλλά οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά γρήγορα ανατρέποντας το σκορ σε 3-1 μέχρι το ημίχρονο. Ο Κουπέ ισοφάρισε στο 18', ο Κιοσσές δύο λεπτά μετά έκανε το 2-1 και ο Μαλακός στο 37' το 3-1. Στην επανάληψη, ο Κουπέ σκόραρε ξανά στο 52' για το 4-1, ο Ταμβάκης μείωσε σε 4-2 στο 76', με τον πιτσιρικά Γιαούπι να κάνει το 5-2 και τον Τηνιακό λίγο πριν το τέλος να διαμορφώνει το τελικό 6-2.

Άλλη μια νίκη κατέκτησε ο Όλυμπος εντός έδρας με αντίπαλο την Προοδευτική. Το 1-0 έγινε από τον Βουργουτζή, το 2-0 με πέναλτι ο Πετρουζέλλης και το 3-0 έγινε πάλι από τον αρχηγό. Για την ομάδα της Σκάλας Καλλονής το γκολ πέτυχε ο Νανίδης.

Κεφάλι δεν μπορεί να σηκώσει η ομάδα του Μεσοτόπου, η οποία αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και ένα μήνα. Ο Χατζηβαγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όμως ο Νταής δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά. Στο 20ο λεπτό τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Ανδρονικά Καφαλούκος και θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αμυντικός Γαβριήλ, ο οποίος μάλιστα έκανε αρκετές καλές επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι μένοντας οι δύο ομάδες στην ισοπαλία.

Ισόπαλος έληξε και ο αγώνας στο Πλωμάρι με τον Αιγέα να μην καταφέρνει να πάρει το τρίποντο αν και γύρισε το εις βάρος του αποτέλεσμα. Ο Ελύτης πήγε στα αποδυτήρια  μπροστά στο σκορ μετά το τέρμα του Κιούρκου στο ημίωρο. Στο δεύτερο μέρος ο Αιγέας μπήκε πιο δυναμικά και με τον Ελευθερίου στο 50' έφερε το ματς στα ίσια, προηγήθηκε δέκα λεπτά μετά με τον Καραμπέτσο, ωστόσο ο Τσιμπούκης έγραψε το τελικό 2-2.

Δεύτερη σερί νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Γέρας αυτή τη φορά μέσα στη Φίλια. Ο Χατζηκλειδαράς σημείωσε στο 30' το 0-1, όμως ο Καλούλι με πέναλτι στο 32' πέτυχε το 1-1. Στο 48' πάλι ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Χατζηκλειδαράς "χτύπησε" εκ νέου ισοφαρίζοντας σε 2-2 και ο Φωκιανός με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε την ανατροπή χαρίζοντας το τρίποντο στους Γεραγώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βασίλογλου.

Στη Β κατηγορία ο Κεραυνός πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στον Πολιχνίτο με 4-0. Το 1-0 σημείωσε ο Μποντακόπουλος στο δεκάλεπτο και ο Τσακίρης στο 23' διπλασίασε για τους γηπεδούχους. Στο 50' ο Κούτσας έκανε το 3-0 και στο 68' ο Βουλγαρέλλης το 4-0, ενώ ο Πολιχνίτος έχασε πέναλτι με τον Τσούκα.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey