Τον «ξέρανε» στο 93'!

17/11/2019 - 17:46 Τελευταία τροποποίηση στις 17/11/2019 - 22:56

Με πρωταγωνιστή τον Άκη Μιχαλάκη, ο Αετός Λουτρών πανηγύρισε μεγάλη νίκη με ανατροπή 2-1 μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών, μένοντας μόνος πρώτος πλέον στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με τον Αετό να παίρνει τελικά σπουδαία νίκη ψυχολογίας πέρα από τους 3 βαθμούς. Στα άλλα παιχνίδια η Φίλια έκανε και εκείνη μεγάλη ανατροπή σε βάρος του Ατρομήτου με 4-3, ο Ορφέας κέρδισε τα Βασιλικά 0-2, ο Ελύτης νίκησε και αυτός 2-0 την Προοδευτική, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στα Παράκοιλα.

aetos-olimpos-2-1.jpg (770×432)

Ο αγώνας στα Λουτρά ξεκίνησε με τον Όλυμπο να έχει τον απόλυτο έλεγχο εγκλωβίζοντας τον Αετό στο μισό του γηπέδου. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 12ο λεπτό με τον Γιώργο Συβρή να πληγώνει την παλιά του ομάδα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνοντας το 0-1. Στην συνέχεια ο Αετός βγήκε πιο μπροστά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του Παπαλόπουλου. Ο Όλυμπος έψαξε κι αυτός το δεύτερο τέρμα που θα του έδινε μεγαλύτερο προβάδισμα, έκλεισε ξανά τους γηπεδούχους στα καρέ, επιχείρησε κάποια μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα, πατώντας πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος.

aetos-olimpos-2019-20.jpg (770×432)

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς την μεγάλη φάση και για τις δύο ομάδες μέχρι το 70'. Ο Αετός από το 75’ και έπειτα αύξησε την πίεση στον αντίπαλο του, πήρε παραπάνω μέτρα στο γήπεδο και βρήκε τη λύση με τον Άκη Μιχαλάκη, ο οποίος στο 82’ έκανε επέλαση από πλάγια και βρέθηκε τετ α τετ για να γράψει το 1-1. Ο Όλυμπος μετά την ισοφάριση απείλησε με κάποια στημένα έξω από την περιοχή του Αετού, όμως ο Μιχαλάκης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 93’ μετά από αντεπίθεση πέτυχε το τελικό 2-1, στέλνοντας την ομάδα των Λουτρών μόνη αήττητη στη κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η ομάδα της Φίλιας η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 0-3 σκορ ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Μαλακό, διπλασίασε με χτύπημα πέναλτι στο 28' και έκανε τρία τα τέρματα του με τον Ψαραδέλλη στο 42' κλείνοντας ιδανικά το ημίχρονο. Η Φίλια στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη, μείωσε με τον Νικολώφ στο 52' σε 1-3, το 2-3 το έκανε ο έμπειρος Πάντας δύο λεπτά μετά και το 3-3 ήρθε από τον Κουνιάρη στο 75'. Ο συνήθης ύποπτος Μάριο Καλούλι στο 90' πέτυχε την μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

elitis-proodeutiki.png (770×467)

Φάση από τον αγώνα Οδυσσέας Ελύτης - Προοδευτική

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Οδυσσέας Ελύτης κόντρα στην Προοδευτική. Στο 68' ο Γιώργος Αναιρούσης άνοιξε το σκορ και τον Αλέξανδρο Τσιμπούκη που σκοράρει "κατά ριπάς" το τελευταίο διάστημα να σημειώνει το 86' το τελικό 2-0.

Μετά από αρκετό καιρό χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ορφέα Κεραμειών, αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΑΟΒ. Τα νικητήρια τέρματα πέτυχαν ο Γιαννακουδάκης και ο Αθανασούλης.

Πολύ καλό παιχνίδι με ωραίο θέαμα έγινε στο γήπεδο Παρακοίλων με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Στο 29' ο Μάκης Σαμπάνης έδωσε το προβάδισμα στον Ανδρονικά που είχε και δοκάρι στο 38', με τον Μιχάλη Ελευθερίου να ισοφαρίζει για τον Αιγέα στο 73'.

Τέλος, για την Β κατηγορία το πρωί ο Αστέρας Ιππείου ήρθε ισόπαλος με τον Αλκιβιάδη 3-3 και στον αγώνα του Παπάδου ο Κεραυνός έφυγε με την νίκη 1-2 απέναντι στον Αρίων Παλαιοκήπου.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey