Στα Παράκοιλα στραμμένα τα βλέμματα!

30/11/2019 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2019 - 11:26

Ο αγώνας μεταξύ Ανδρονικά και Αετού είναι αυτός που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Α κατηγορία Λέσβου.

Σήμερα, η ομάδα των Λουτρών αγωνίζεται στην δύσκολη από πολλές απόψεις έδρα του Ανδρονικά και θα προσπαθήσει να βγει αλώβητη από αυτή την δοκιμασία. Αν τα καταφέρει, σίγουρα θα έχει ξεπεράσει ένα σκόπελο στην πορεία του για την πρώτη θέση αν και ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα και αρκετά δύσκολα παιχνίδια, με τους υπόλοιπους αντιπάλους ωστόσο να έχουν «ανοιχτή γραμμή» με το συγκεκριμένο γήπεδο. 

Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου Όλυμπος έχει θεωρητικά εύκολο απόγευμα, φιλοξενούμενος τυπικά στο γήπεδο του από τον ΑΟ Βασιλικών, ο Αιγέας πηγαίνει στη Φίλια σε ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι με την ομάδα να του Γιάννη Μανούσου να θέλει να διευρύνει τις νίκες της, ο Μεσότοπος υποδέχεται τον Ατρόμητο με ανεβασμένη την διάθεση μετά την νίκη με 5-0 την περασμένη εβδομάδα και η Αναγέννηση Γέρας την Προοδευτική. Αύριο, ο Απόλλων παίζει στο γήπεδο Λουτρών απέναντι στον Ορφέα Κεραμειών και ο Αρίων Μήθυμνας κοντράρεται στο γήπεδο Στύψης με τον Οδυσσέα Ελύτη.

Στον Πολιχνίτο το ενδιαφέρον

Ο ΑΟ Πολιχνίτου υποδέχεται αύριο τον Αστέρα Νίκης για την 9η αγωνιστική στη Β κατηγορία, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου και να τις χωρίζεις μόλις ένας βαθμός.

Στα άλλα δύο παιχνίδια του νοτίου ομίλου, ο Κεραυνός φιλοξενεί τον Αίγειρο το πρωί (11:00) και έχει το πάνω χέρι, ενώ ο Αστέρας Ιππείου θα επιδιώξει τη νίκη στο γήπεδο του κόντρα στον Αρίων Παλαιοκήπου. Ρεπό έχει ο Αλκιβιάδης. 

Στον βόρειο όμιλο, ο Παπανικολής φιλοξενεί τον Ταξιάρχη με τον αγώνα να ξεκινά στη 1 το μεσημέρι, ο Μακαρέας παίζει με την Άναξο στον Μεσότοπο και ο Ορφέας Άντισσας αγωνίζεται με τον Καραβαγγέλη, ενώ ρεπό έχει ο Αχιλλέας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey