Παιχνίδια «φωτιά» στην 11η αγωνιστική της Α κατηγορίας

07/12/2019 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2019 - 11:48

Αγωνιστική που μπορεί να κρύβει αρκετές εκπλήξεις είναι αυτή που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη κατηγορία του νησιού, αφού περιλαμβάνει δύσκολα και αμφίρροπα ταυτόχρονα παιχνίδια κυρίως στο βόρειο τμήμα.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σήμερα στην Αγιάσο με τον Όλυμπο να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Ορφέα Κεραμειών. Αύριο, ο πρωτοπόρος Αετός μετά το άνετο πέρασμα του από τα Παράκοιλα, φιλοξενεί την πάντα υπολογίσιμη Αναγέννηση σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, με την ομάδα της Γέρας να έχει πλέον στον πάγκο της τον Κώστα Χατζέλλη μετά την παραίτηση του Γιώργου Σπάρταλη μεσοβδόμαδα.

Η Προοδευτική μετά το σπουδαίο «διπλό» την περασμένη εβδομάδα παίζει στην έδρα της κόντρα στη Φίλια και ο Ατρόμητος με τον Απόλλων Δαφίων. Επίσης, στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα αναμετρηθεί με τον Μεσότοπο με τις δύο ομάδες να έχουν θετικά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και ανεβασμένη ψυχολογία, ο Αρίων Μήθυμνας υποδέχεται τον Ανδρονικά, ενώ ο Οδυσσέας Ελύτης έχει τον πρώτο λόγο στη Θερμή με αντίπαλο τα Βασιλικά.

Ντέρμπι στη Μόρια Αστέρας Νίκης-Αλκιβιάδης

Στη Μόρια διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου στη Β κατηγορία μεταξύ Αστέρα Νίκης και Αλκιβιάδη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 14 πόντους έχοντας ως  στόχο την είσοδο τους στα μπαράζ. Ο Πολιχνίτος αγωνίζεται στο Ίππειος με τον Αστέρα και θέλει και αυτός να πάρει τη νίκη για να διατηρηθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ στον Παπάδο ο Αρίων θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους βαθμούς απέναντι στον Αίγειρο. Ρεπό έχει ο Κεραυνός.

Στο βόρειο όμιλο σήμερα ο Καραβαγγέλης φιλοξενεί τον πρώτο Αχιλλέα και ο ουραγός Μακαρέας τον Ορφέα Άντισσας, με την ομάδα της Άγρας να έχει κληθεί σε απολογία από την ΕΠΣ Λ λόγω των συμβάντων την περασμένη αγωνιστική στον αγώνα με την Άναξο και την οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Πούλο στο 28ο λεπτό με το σκορ στο 0-0, καθώς μετά από την υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον ποδοσφαιριστή Γιαννή, ο παίκτης χτύπησε τον διαιτητή σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή των δεκαεννέα αγωνιστικών, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και αρκετές αγωνιστικές από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ «βαριά καμπάνα» περιμένει και το σωματείο του Μακαρέα.

Τέλος, αύριο το πρωί (11:00) η Άναξος παίζει με τον Ταξιάρχη, ενώ ρεπό έχει ο Παπανικολής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey