Στο Πλωμάρι το ενδιαφέρον!

04/01/2020 - 10:34 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2020 - 10:43

Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας. Οι ομάδες της Λέσβου μετά την διακοπή των εορτών και τις ημέρες ξεκούρασης, καλούνται να μπουν ξανά στο γήπεδο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι γίνεται στο Πλωμάρι, με τον Αιγέα να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Αετό. Μπορεί η ομάδα του Πλωμαρίου να μην βρίσκεται στο καλύτερο «φεγγάρι» της, ωστόσο παραμένει πάντα ένας επικίνδυνος και υπολογίσιμος αντίπαλος ιδιαίτερα στην έδρα του για οποιαδήποτε ομάδα. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων πάντα είχαν την μυρωδιά του ντέρμπι, αφού αποτελούν δύο από τα πιο ιστορικά σωματεία που έχουν εκπροσωπήσει πάμπολλες φορές επάξια τη Λέσβο στην Δ Εθνική.

Σίγουρα και οι δύο θα παλέψουν για την νίκη, με την ομάδα των Λουτρών από τη μία να θέλει να αποδράσει με το τρίποντο για να δώσει συνέχεια στις νίκες της και να διατηρήσει παράλληλα την διαφορά της από τον δεύτερο Όλυμπο και τον Αιγέα από την άλλη πέρα από το γόητρο, να ψάχνει τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να «αναρριχηθεί» στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έχει μείνει πίσω. Εξ’ άλλου, ο Αιγέας είναι και η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον Αετό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο Λουτρών με το τελικό 1-1.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Όλυμπος φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ελύτη και δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα λογικά, η Προοδευτική έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Ατρόμητο και η Φίλια επίσης έχει εύκολο έργο απέναντι στα Βασιλικά. Άλλη μια αμφίρροπη αναμέτρηση είναι αυτή στο γήπεδο Καλλονής με τον Απόλλων στο γειτονικό ντέρμπι να υποδέχεται τον Ανδρονικά, όπως επίσης και στα Λουτρά με τον Ορφέα Κεραμειών να αγωνίζεται απέναντι στην Αναγέννηση, ενώ αύριο κλείνει η αγωνιστική με τον αγώνα στον Μεσότοπο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας με τον Αρίων Μήθυμνας.

Ξεκαθαρίζει η τριάδα στον βόρειο όμιλο

Στην Άντισσα χτυπά αύριο η καρδιά της 13ης αγωνιστικής και προτελευταίας του κανονικού πρωταθλήματος στη Β κατηγορία.

Ο Ορφέας αντιμετωπίζει τον Παπανικολή και με νίκη οι γηπεδούχοι κλειδώνουν την παρουσία τους στα μπαράζ ανόδου, ενώ από την άλλη αν κερδίσει ο Παπανικολής, θα έχει εκείνος το πάνω χέρι για την είσοδο στην τριάδα αν κερδίσει και την Άναξο την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Ορφέα. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Καραβαγγέλης παίζει στη Στύψη με τον Μακαρέα και η Άναξος με τον Αχιλλέα, ενώ ρεπό έχει ο Ταξιάρχης.

Στο νότιο όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει όσο αφορά την πρώτη τριάδα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι στον Πολιχνίτο μεταξύ της τοπικής ομάδας με τον Κεραυνό, με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν πρώτοι και τον Κεραυνό με νίκη να πιάνει τον αντίπαλο του στη βαθμολογία, βάζοντας φωτιά την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αλκιβιάδης που δεν κατάφερε να μπει στα μπαράζ ανόδου αγωνίζεται με τον Αρίων Παλαιοκήπου και ο Αστέρας Νίκης με τον Αστέρα Ιππείου με τους γηπεδούχους να έχουν «ανοιχτή γραμμή» για το αποτέλεσμα του Πολιχνίτου. Ρεπό έχει ο Αίγειρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey