Σίφουνας ο Όλυμπος, ισοπαλία στη Γέρα!

12/01/2020 - 17:26 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2020 - 17:54

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός Λουτρών-Προοδευτική

Σαν σίφουνας πέρασε ο Όλυμπος από το γήπεδο Παρακοίλων σκορπίζοντας τον Ανδρονικά με το εξωπραγματικό 0-10. Στα Λουτρά ο Αετός νίκησε 2-1 την Προοδευτική και παρέμεινε μόνος πρώτος, η Φίλια κέρδισε 5-1 τον Ορφέα, ο Μεσότοπος 0-4 τα Βασιλικά και ο Ελύτης 0-3 τον Ατρόμητο, ενώ στη Γέρα η Αναγέννηση με τον Απόλλων έμειναν στο 1-1.

Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας στα Παράκοιλα, αφού το σκορ έπιασε διψήφιο αριθμό με τον Όλυμπο να κάνει πάρτι. Πέντε γκολ πέτυχε ο Ξυνός και από ένα Βουργουτζής, Μαλακός, Διακορώνας,Τσομπανέλλης και Καλουτζής.

Η Φίλια πήρε άλλη μια νίκη και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ορφέας προηγήθηκε στο ξεκίνημα με τον μόνιμο σκόρερ Καραδημητράκη, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και με δύο τέρματα του Κουνιάρη πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ο Βουρσούκης στο 55’ έκανε το 3-1, είκοσι λεπτά μετά ο Πανταζής σκόραρε για το 4-1 και λίγο πριν τη λήξη ο Πάντας έγραψε το 5-1.

Χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε ο Μεσότοπος από τα Βασιλικά. Το 0-1 έκανε στο 40’ ο Χατζησπύρος, το 0-2 έγινε στο 52’ από τον Άριελ Γκέκα, το 0-3 σημείωσε λίγο μετά ο Καδής με πέναλτι και το 0-4 στο 75’ ο Καφαλούκος.

Με τη νίκη που του δίνει ελπίδες για τη συνέχεια έφυγε ο Οδυσσέας Ελύτης από την Αγ. Παρασκευή. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Τσιμπούκης  έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Πολύζος στο δεύτερος μέρος να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα και να κλειδώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε την νίκη ο Αετός που για άλλη μια φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Το 1-0 ήρθε από τον Βλαστέλλη στο 15’, όμως ο Ζαχάροβ με σουτ δέκα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στο ημίχρονο, ο Καπταγιάννης με καρφωτή κεφαλιά στις 45+ έπειτα από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτα. Στην επανάληψη ο Αετός δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, η  «Προο» περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν ξανά τα δίχτυα του αντιπάλου και έτσι το 2-1 έμεινε έως το τέλος.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Γέρα οι δύο ομάδες. Στο 70’ ο Γρούβας έβαλε μπροστά στο σκορ τους Δαφιώτες, όμως στο 94’ ο Λεονταρίδης λύτρωσε την ομάδα του πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

 

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey