Στην Αγιάσο τα σπουδαία!

18/01/2020 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2020 - 11:40

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση στη Λέσβο σήμερα με τους αγώνες μόνο της Α κατηγορίας, αφού ολοκληρώθηκε η Β ΕΠΣ Λέσβου και το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκινήσει η μάχη των play off και play out.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στην Αγιάσο με τον ανεβασμένο Όλυμπο να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γέρας. Η ομάδα της Αγιάσου θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο μετά το εκκωφαντικό πέρασμα από τα Παράκοιλα, με την Αναγέννηση από την άλλη που ενισχύθηκε μεταγραφικά να θέλει να σταθεί όρθια και να διεκδικήσει ότι καλύτερο. 

Επίσης, στο βόρειο τμήμα διεξάγονται δύο τοπικά ντέρμπι με τις τέσσερις ομάδες να "καλοβλέπουν" την είσοδο τους στην τετράδα. Ο Απόλλων φιλοξενεί τη Φίλια και η Προοδευτική τον Αρίων Μήθυμνας.

Ακόμη, ο Μεσότοπος έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Ορφέα Κεραμειών, όπως και ο πρωτοπόρος Αετός κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας που έχει ανακατατάξεις στο ρόστερ με την αποχώρηση και την έλευση αρκετών παικτών.

Στη Θερμή ο Οδυσσέας Ελύτης θα επιδιώξει το δεύτερο σερί τρίποντο που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά κόντρα στον πληγωμένο Ανδρονικά που και αυτός έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά κυρίως θέλει να αποδείξει ότι ο αγώνας με τον Όλυμπο ήταν μια κακή παρένθεση. Τέλος, αύριο στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα παίξει με τον ουραγό ΑΟ Βασιλικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey