Παιχνίδι «παγίδα» για τον Αετό!

25/01/2020 - 10:32 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2020 - 12:33

Στο κακοτράχαλο γήπεδο της Στύψης δοκιμάζεται αύριο ο Αετός για την 17η αγωνιστική απέναντι στον Αρίων Μήθυμνας. Η ομάδα των Λουτρών γνωρίζει τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς πέρα από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο έχει να αντιμετωπίσει και μια από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος που δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έτσι πρέπει να πάει απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη για να πάρει το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη.

Στη Φίλια η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Όλυμπο σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ντέρμπι, αφού στην ουσία αγωνίζεται ο δεύτερος με τον τρίτο. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το συγκρότημα του Θοδωρή Παπαλόπουλου διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα με την πλάστιγγα να γέρνει προς την πλευρά του.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει επίσης στο γήπεδο Μεσοτόπου αύριο το πρωί στις 11:00, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Απόλλων Δαφίων. Η Προοδευτική παίζει με τον ουραγό ΑΟΒ στα Βασιλικά και ο Ορφέας Κεραμειών φιλοξενεί τον Αιγέα, ο οποίος έχει πλέον στον πάγκο του τον Γιώργο Κουτρομπίλα, μετά την λύση συνεργασίας της ομάδας του Πλωμαρίου με τον Γιάννη Μανούσο.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στη Γέρα με την Αναγέννηση να κοντράρεται με τον Οδυσσέα Ελύτη, ενώ σήμερα ο Ανδρονικάς που ενισχύθηκε μεταγραφικά θα επιδιώξει το τρίποντο με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής.

Πρώτη σέντρα στα playoffs και playouts

Πρεμιέρα σήμερα στα playoffs και playouts στη Β κατηγορία με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια. Για τα playoffs ο Κεραυνός υποδέχεται τον Αχιλλέα στη Μόρια, ο Ορφέας Άντισσας παίζει στο γήπεδο του με τον Αστέρα Νίκης, ενώ αύριο στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής θα γίνει ο αγώνας μεταξύ Ταξιάρχη και Πολιχνίτου.

Στα playouts ο Μακαρέας φιλοξενεί τον Αστέρα Ιππείου, ο Αλκιβιάδης ταξιδεύει στη Φίλια για να αγωνιστεί με την Άναξο, ο Καραβαγγέλης υποδέχεται τον Παπανικολή και τέλος ο Αρίων Παλαιοκήπου θα παίξει στον Παπάδο με τον Αίγειρο Μυστεγνών.

Οι βαθμοί με τους οποίους ξεκινάνε οι ομάδες τα playoffs και playouts

Playoffs 

Αστέρας Νίκης 4
Αχιλλέας 4
Πολιχνίτος 2
Ταξιάρχης 2
Ορφέας Άντ. 0
Κεραυνός 0

Playouts

Παπανικολής 3
Αλκιβιάδης 3
Καραβαγγέλης 2
Αστέρας Ιππ. 2
Αίγειρος 1
Άναξος 1
Μακαρέας 0
Αρίων Παλ. 0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey