Ο Όλυμπος κατακεραυνώνει την ΕΠΣ Λέσβου!

22/02/2011 - 13:30 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2011 - 13:44

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση του Όλυμπου Αγιάσου με αφορμή την απόρριψη της ένστασης την οποία είχε καταθέσει στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και η ΕΠΣΛ δεν την έκανε δεκτή.

Η διοίκηση με ανακοίνωση που εξέδωσε και την υπογράφουν ο Πρόεδρος  Σταύρος Μαριγλής και ο Γραμματέας  Προκόπης Τσαμπλάκος, χρεώνει προχειρότητα στην ΕΠΣΛ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο θέμα, υποτιμώντας την κρισιμότητά του και ξεκαθαρίζει, πως θα συνεχίσει την υπόθεση, μέχρι να αποκατασταθεί η νομιμότητα!

Παράλληλα κλείνει με τη σκληρή διαπίστωση από μέρους της, πως με την απόφασή της, η ΕΠΣ Λέσβου ουσιαστικά επιβραβεύει και νομιμοποιεί την πλαστοπροσωπεία, δημιουργώντας μάλιστα και σχετικό… δεδικασμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ολύμπου:
«Με καθυστέρηση δύο μηνών πάνω που το είχαμε ξεχάσει και το όλο ζήτημα είχε ευτελισθεί και απαξιωθεί στη συνείδηση όλων, η ΕΠΣ Λέσβου καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και με προκλητική περιφρόνηση στο σωματείο μας και κατά επέκταση στο κανονισμό του ποδοσφαίρου, θυμήθηκε πως έπρεπε να πάρει μια απόφαση η οποία φαίνεται ως προδιαγεγραμμένη σε συνάρτηση με τα όσα είχαν γραφτεί και δημοσιευτεί όλο αυτό το διάστημα.

Μετά από απίστευτες καθυστερήσεις και παλινωδίες σκόπιμες διαρροές και απαντήσεις εδώ και εκεί με μεγάλη προχειρότητα και υποτιμώντας το όλο θέμα απέδειξε πως δεν μπόρεσε να αναλάβει τις ευθύνες της. Η πειθαρχική επιτροπή μη έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και ανίκανη να διαχειρισθεί την υπόθεση όλο αυτό το διάστημα, αναζητούσε βοήθεια από διάφορους για ένα θέμα τόσο απλό και καθαρό. Ένας ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με το ονοματεπώνυμο άλλου. Ε αυτό είναι νόμιμο κανονικό και προβλέπεται από τον κανονισμό;

«Δεν θα τα παρατήσουμε»

Το σκεπτικό, ο συλλογισμός ότι υπάρχει άγνοια ή παραλείψεις παραγόντων άρα δεν τρέχει τίποτα είναι αστείο. Με το επιχείρημα αυτό δεν πρέπει να τιμωρείται κανένας. Με την απόφαση σας αυτή κύριοι της επιτροπής της ΕΠΣ επιβραβεύετε και νομιμοποιείτε την αντικανονικότητα για να μην πούμε την πλαστοπροσωπεία με το δεδικασμένο αυτό. Δεν έχετε δικαίωμα δηλαδή να επιβάλλετε νομικά ποινή σε κανένα σωματείο όταν κάποιος αθλητής του αγωνίζεται με το ονοματεπώνυμο άλλου ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να μην αφήσουμε το θέμα σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας και την αξιοπρέπεια των φιλάθλων μας. Ελπίζουμε στο τέλος να αποκατασταθεί η νομιμότητα.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey