Μονόδρομος η νίκη για τον Όλυμπο!

01/02/2020 - 09:27 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2020 - 09:39

Στην Αγιάσο μεταφέρεται το ενδιαφέρον αύριο Κυριακή, αφού Όλυμπος υποδέχεται τον Μεσότοπο στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής.

Ο Όλυμπος δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στον  Αετό, ο οποίος σήμερα παίζει με τον ουραγό ΑΟΒ και αναμένεται να πάρει άλλη μια νίκη. Ο δε Μεσότοπος προέρχεται από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Λέσβου μεσοβδόμαδα και θα πάει με ανεβασμένο ηθικό να πάρει ότι καλύτερο στην προσπάθεια του για την τετράδα.

Άλλη μια δυνατή αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο Πλωμαρίου, με τον Αιγέα να φιλοξενεί τον Απόλλων Δαφίων. Οι δύο ομάδες επιδιώκουν είσοδο στην τετράδα με την κάθε απώλεια από εδώ και πέρα να παίζει καταλυτικό ρόλο. Επίσης, σήμερα η Προοδευτική παίζει με τον Ορφέα Κεραμειών στη Σκάλα Καλλονής, ενώ εξαιρετικού ενδιαφέροντος αγώνας είναι και αυτός στη Θερμή μεταξύ Οδυσσέα Ελύτη και Φίλιας.

Αύριο το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με άλλες δύο αναμετρήσεις. Ο Ανδρονικάς αγωνίζεται με την Αναγέννηση Γέρας και ο Αρίων Μήθυμνας με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Ντέρμπι στον πολιχνίτο

Συνέχεια στα play offs και playouts με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Ο Πολιχνίτος θα κοντραριστεί με τον Κεραυνό στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας. Αύριο ο Αστέρας Νίκης παίζει με τον Ταξιάρχη και ο Αχιλλέας με τον Ορφέα Άντισσας.

Το πρόγραμμα των playout ξεκινάει με την πρωινό γειτονικό ντέρμπι στο Ίππειος μεταξύ Αστέρα και Αλκιβιάδη και συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Αίγειρος-Μακαρέας και Αρίων Παλαιοκήπου-Καραβαγγέλης, ενώ το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Παπανικολή και Ανάξου αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey