Νίκησε και ελπίζει ο Αιγέας!

01/02/2020 - 17:27 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2020 - 18:13

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός-ΑΟ Βασιλικών

Επικράτησαν τα φαβορί στα σημερινά παιχνίδια και τον Αιγέα στο ντέρμπι της ημέρας να επικρατεί 2-0 του Απόλλων Δαφίων. Ο Αετός νίκησε 4-0 τα Βασιλικά, η Προοδευτική κέρδισε 4-1 τον Ορφέα Κεραμειών και η Φίλια που κάνει ξέφρενη πορεία επιβλήθηκε με 0-4 επί του Οδυσσέα Ελύτη.

Με δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά ο Αιγέας έκαμψε την αντίσταση του Απόλλων. Στο 75' ο συνήθης ύποπτος Χρυσάφης έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και πέντε λεπτά μετά ο Πρωτούλης έγραψε το τελικό 2-0 και με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στη βαθμολογία τον αντίπαλο τους και πλησίασαν στην τετράδα.

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία και η ομάδα της Σκάλας Καλλονής παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση. Ο Μαστέλλος στο 22' άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσουν ακόμα δύο τέρματα από τον ίδιο παίκτη στο 35' και στο 57', ενώ ο Γονιδέλλης είχε μειώσει νωρίτερα σε 2-1. Στο 84' ο Μανδάνης διαμόρφωσε το 4-1, ενώ σημειώνεται ότι ο Ορφέας αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιαλαμά χωρίς να υπάρχει παίκτης στον πάγκο προς αντικατάσταση.

elitis-filia.jpg (688×432)

Οδυσσέας Ελύτης-Φίλια

Άνετη νίκη και για τον Αετό που συνεχίζει ακάθεκτος. Το 1-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Καπταγιάννη. Στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 στο 48', ο Καπταγιάννης ξανά στο 61' πέτυχε το 3-0 και στο 92' ο Μιχαλάκης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους.

Μεγάλη νίκη για την Φίλια που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ελύτης στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Ιστρέφι και στο 40ο λεπτό ο μόνιμος σκόρερ Καλούλι διπλασίασε για τους Φιλιανιούς. Στο 65' ο Κουνιάρης κλείδωσε τη νίκη πετυχαίνοντας το 0-3 και ο Πάντας λίγο πριν το τέλος σούταρε και πέτυχε το 0-4, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα χαμένο πέναλτι με τον Καζάζη η Φίλια και τον Πολύζο ο Ελύτης.

Τέλος, για τα  play offs της Β κατηγορίας ο Κεραυνός απέδρασε από την έδρα του Πολιχνίτου με 0-1 χάρη στο γκολ του Ρομέο στο 75'.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey