Η αγωνία στο Πλωμάρι!

08/02/2020 - 09:18 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2020 - 09:40

Στο Πλωμάρι είναι στραμμένο το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα με τον Αιγέα να υποδέχεται αύριο τον Όλυμπο, στην πιο δυνατή αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής.

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται πάση θυσία τους 3 βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα της Αγιάσου είναι αναγκασμένη να βγει νικήτρια από το γήπεδο, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δει ξανά να μεγαλώνει η απόσταση με τον Αετό αν φυσικά κερδίσει και αυτός σήμερα τον Ορφέα Κεραμειών. Από την άλλη πλευρά οι Πλωμαρίτες που έχουν πάρει τα πάνω τους το τελευταίο διάστημα επιδιώκουν την είσοδο στην τετράδα και σε περίπτωση ενός θετικού αποτελέσματος πέρα από το βαθμολογικό όφελος θα αποκτήσουν και μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Επίσης, δυνατές αναμετρήσεις προβλέπεται να γίνουν σε ακόμα δύο γήπεδα. Ο Απόλλων θα αναμετρηθεί στο γήπεδο του στο τοπικό ντέρμπι με την Προοδευτική και η Φίλια θα κοντραριστεί με τον Ανδρονικά. Ακόμη, ο ΑΟΒ θα παίξει στο γήπεδο Αγιάσου με τον Αρίων Μήθυμνας, ο Μεσότοπος έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη και τέλος η Αναγέννηση Γέρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Ντέρμπι στη Μόρια

Μάχη πρωτοπόρων σήμερα στο γήπεδο Μόριας για τα playoffs. Ο Αστέρας Νίκης αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Πέτρας με τον νικητή να αποκτά προβάδισμα καθώς οι δύο ομάδες αυτή την ώρα ισοβαθμούν. Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο Πολιχνίτος υποδέχεται τον Ορφέα Άντισσας και ο Ταξιάρχης τον Κεραυνό, ενώ στην Ερεσό ο Παπανικολής θα παίξει με την Άναξο στο εξ'αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των playouts. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey