Δυνατά τεστ για Όλυμπο και Αετό

15/02/2020 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2020 - 11:47

Αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά ακόμα και για τον τίτλο είναι η 20η στην Α ΕΠΣ Λέσβου, με τον Όλυμπο και τον Αετό να δίνουν δυνατά τεστ πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή.

Σήμερα, ο Όλυμπος καλείται να ξεπεράσει τον σκόπελο της Προοδευτικής, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να «χτυπήσει» όλα τα παιχνίδια και με νίκη πιθανόν να εδραιωθεί στην τετράδα. Από την άλλη ο Όλυμπος που έχει βγάλει νικηφόρα ένα δύσκολο πρόγραμμα, θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Ο Αετός αύριο θα υποδεχτεί τον Απόλλων και δεν μπορεί να σκέφτεται ούτε εκείνος κάτι άλλο εκτός από την νίκη. Η ομάδα των Δαφίων μετά την εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Προοδευτική και την λύση της συνεργασία της με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, συνεχίζει στον πάγκο σύμφωνα με πληροφορίες με το δίδυμο Κριτσωτάκη-Πάπαρη και αναμένεται να παρουσιαστεί με άλλον αέρα.

Πέρα όμως από την μάχη της κορυφής, δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα και στην ουρά. Στο γήπεδο Παπάδου η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την Φίλια, με τις δύο ομάδες να εποφθαλμιούν την είσοδο τους στα playoffs. Στα Παράκοιλα επίσης προβλέπεται δυνατή αναμέτρηση μεταξύ Ανδρονικά και Μεσοτόπου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στη Θερμή Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας με τους Πλωμαρίτες να καίγονται για το διπλό.

Επίσης, ο ΑΟ Βασιλικών θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους βαθμούς με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με τον αγώνα να διεξάγεται στο γήπεδο Αγιάσου, ενώ αύριο ο Αρίων Μήθυμνας θα αναζητήσει το τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Κεραμειών που θα τον κρατήσει και αυτόν κοντά στην τετράδα. Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο γήπεδο του Μολύβου  με πλαστικό χλοοτάπητα και σίγουρα είναι ιστορικής σημασίας για τους γηπεδούχους.

Ντέρμπι Κεραυνός-Αστέρας Νίκης

Ο πρωινός αγώνας της Κυριακής Κεραυνός-Αστέρας Νίκης ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playoffs στη Β κατηγορία. Ο τυπικά γηπεδούχος Κεραυνός με τρίποντο θα πλησιάσει στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Αστέρας σε περίπτωση νίκης πιθανόν από τώρα να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α ΕΠΣ Λέσβου.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο Αχιλλέας κοντράρεται με την ομάδα του Πολιχνίτου και ο Ορφέας Άντισσας με τον Ταξιάρχη.

Στην 3η αγωνιστική των playouts, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας ο Αρίων Παλαιοκήπου δοκιμάζεται στην έδρα του Μακαρέα. Αύριο το πρωί, ο Καραβαγγέλης υποδέχεται την Άναξο, ενώ το απόγευμα θα γίνουν οι αγώνες Αλκιβιάδης-Αίγειρος και Αστέρας Ιππείου-Παπανικολής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey