Ασταμάτητος ο Όλυμπος, πρώτος βαθμός για τον ΑΟΒ!

15/02/2020 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2020 - 18:03

Αγώνας Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας Πλωμαρίου

Πλούσιο θέαμα με αρκετές εναλλαγές στο σκορ των παιχνιδιών περιελάμβανε η 20η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου. Ο Όλυμπος προσπέρασε και την Προοδευτική με τελικό 1-4, η Αναγέννηση λύγισε την Φίλια με 4-2, ο Ανδρονικάς κέρδισε τον Μεσότοπο 2-1, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας και ΑΟ Βασιλικών-Ατρόμητος με 1-1 και 3-3 αντίστοιχα.

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο Παπάδου με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν ότι δίκαια παλεύουν για την τετράδα. Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με φάσεις εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους Γεραγώτες με την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου, όταν ο Κουνιάρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35' με το απ'ευθείας χτύπημα φάουλ του Βλάμμη με το 1-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και στο 60' ο Μιχάλης Τρεμούλας έκανε την ανατροπή για την ομάδα του με όμορφο σουτ που καρφώθηκε στα δίχτυα του Πατράκη. Στο 77' ο Κουρκουμέλλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Καλούλι 2 λεπτά μετά να απαντά και να βάζει ξανά τους Φιλιανούς στο παιχνίδι, ενώ με το σκορ στο 3-2 ακυρώθηκαν δύο τέρματα για την ομάδα της Φίλιας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, για να έρθει Χατζηκλειδαράς στο 87' να γράψει το τελικό 4-2.

Ασταμάτητος δείχνει ο Όλυμπος, αφού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Προοδευτικής. Η ομάδα της Αγιάσου άνοιξε το σκορ στο 15' με το σουτ του Τσομπανέλλη, όμως ο Μαστέλλος στο 36' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Βουργουτζής έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο τέρματα από τους Διακορώνα στο 72' και Ξυνό στο 86', ενώ ο Όλυμπος έμεινε με 10 παίκτες στο 80ο λεπτό, λόγω δεύτερης κίτρινης στο Gerry Torra.

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα των Βασιλικών με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Ανεμώτιας προηγήθηκε με τον Κιοσσέ στο 18', όμως μέσα σε δύο λεπτά και συγκεκριμένα στο 38' και 40' ο ΑΟ Βασιλικών έφερε τούμπα το ματς με τα γκολ των Στρατή Στόϊκου και Κουδουνέλλη. Στο 54' ο Στόϊκος ξανά έκανε το 3-1 και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΒ θα κατακτούσε την πρώτη νίκη, ο Χαλκοδαίμων αρχικά στο 80' μείωσε σε 3-2 και ο Κιοσσές πάλι στο 87' πέτυχε το 3-3 που ήταν και τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση, λόγω ότι ο διαιτητής Βουρανής ένιωσε αδιαθεσία με τον Συκά να παίρνει θέση στο διαιτητικό τρίο και τον Πούλο που είχε οριστεί ως πρώτος βοηθός να αναλαβμάνει χρέη διαιτητή.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η ομάδα του Ελύτη με τον Αιγέα. Ο Πολύζος στο 54' σημείωσε το 1-0, αλλά ο Χρυσάφης λίγο πριν το τέλος έκανε το τελικό 1-1.

Δεύτερο σερί μεγάλο τρίποντο για τον Ανδρονικά, αυτή τη φορά με θύμα τον Μεσότοπο. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 40ολεπτό με τον Δελόλμα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ελευθερίου πέτυχε το 1-1, όμως ο Μάκης Σαμπάνης από το σημείο του πεναλτι στο 72' έκανε το 2-1, αφού απέκρουσε αρχικά ο γκολκίπερ του Μεσοτόπου, όμως στο "ριμπάουντ" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για τα playouts ο Μακαρέας πήρε την πρώτη νίκη για φέτος με 3-1 κόντρα στον Αρίων Παλαιοκήπου.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey