Νίκη τετράδας για την Αναγέννηση!

07/03/2020 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2020 - 19:58

Αρίων Μήθυμνας-Όλυμπος Αγιάσου

Μεγάλη κερδισμένη από τα σημερινά παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής στην Α ΕΠΣ Λέσβου είναι η ομάδα της Γέρας, η οποία υπέταξε με 2-1 τον Αιγέα και βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε συνδυασμό με την ισοπαλία 2-2 μεταξύ Ανδρονικά και Προοδευτικής. Ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα με 0-6 από τα Βασιλικά, ο Ορφέας νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο και ο Όλυμπος πέρασε δύσκολα με 1-2 από τον Μόλυβο.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στον Παπάδο ανέδειξε νικήτρια την Αναγέννηση η οποία κρατά στα χέρια της πλέον την υπόθεση εισόδου στα playoffs. Ο Μανούσος στο 35' άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Γέρας και πέντε λεπτά μετά ο Χατζηκλειδαράς διπλασίασε για την ομάδα του. Ο Πρωτούλης στο 75' βρήκε δίχτυα και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Πλωμαρίτες, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ ο Βλάμης στο 92' από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει το 3-1.

Άνετο πέρασμα από το γήπεδο Βασιλικών και για τον Απόλλων με τα γκολ των Σεφουλάϊ στο 14, Παρέλλη 23', 60' με πέναλτι και 82' κεφαλιά, Γρούβα 43' και Μαμουρίδη στο 47', ενώ η ομάδα των Δαφίων είχε και δοκάρι στο 85' με τον Καβαλίκα. Με αυτή τη νίκη ο Απόλλων πλησίασε στους 2 πόντους τον Ανδρονικά και προβλέπεται σκληρή μάχη για την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού.

orfeas_ker-atromitos.jpg (720×405)

Ορφέας Κεραμειών-Ατρόμητος Ανεμώτιας

Νίκη με ανατροπή για τον Ορφέα Κεραμειών στο γήπεδο Μόριας. Ο Καλιματζέρος με σουτ στο 12ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα της Ανεμώτιας, με τον Ορφέα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 37' να φέρει το ματς στα ίσια, αφού το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γονιδέλλης κατέληξε έξω από την εστία. Ο Ορφέας ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και με δύο τέρματα του Αθανασούλη μέσα σε 2 λεπτά 58' και 60' ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, ενώ ο Καραδημητράκης στο 87' κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το 3-1.

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Παρακοίλων με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην αφήνει ευχαριστημένη καμία από τις δύο ομάδες. Η Προοδευτική προηγήθηκε με τον Κουτλή στο 15' και έκανε δύο τα τέρματα της με τον Μανδάνη στο 26'. Στο 37' οι γηπεδούχοι μείωσαν με την κεφαλιά του Μάκη Σαμπάνη και ο αδερφός του Γιώργος στο 58' με πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του. Οι δύο ομάδες επίσης είχαν και από ένα δοκάρι.

Ο Όλυμπος απέδρασε και από το γήπεδο του Μολύβου σε ένα παιχνίδι δυνατό με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο Καλαϊζτής σημείωσε το 0-1 στο 24', ο Χατζηδιαμαντής δέκα λεπτά μετά πέτυχε το 1-1 για τον Αρίων και ο Ξυνός στο 57' έδωσε ξανά προβάδισμα στους Αγιασώτες που το κράτησαν έως το τελευταίο σφύριγμα.

Τέλος, για τα playoffs στη Β κατηγορία ο Ταξιάρχης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Πολιχνίτου με 1-2, ενώ στα playouts μεγάλη νίκη με 5-0 σημείωσε και ο Αίγειρος κόντρα στην Άναξο.

 Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey