Φ. Αλεξανδρής: "Ποιοι μας κόβουν 6 βαθμούς;"

25/02/2011 - 20:32 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2011 - 21:14

Μπορεί στην πρώτη επίσημη αντίδραση του Διαγόρα δια μέσου του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Τόμι Χατζηκυριαζή, να χαρακτηρίστηκε φυσιολογική και λίγο έως πολύ αναμενόμενη η ποινή της αφαίρεσης έξι βαθμών, ωστόσο ο Πρόεδρος του Διαγόρα και χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας Φώτης Αλεξανδρής, μόνο φυσιολογική δεν τη θεωρεί.

Σε επικοινωνία του με το sportlesvos.gr, ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, φανερά πικραμένος και ενοχλημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΕΠΣ Λέσβου το θέμα της ομάδας του, δήλωσε αποφασισμένος να κινηθεί προκειμένου να εξασφαλίσει τους κόπους της ομάδας του στο γήπεδο φέτος, αρνούμενος να δεχτεί τη λογική αφαίρεσης βαθμών, λόγω… περσινών αμαρτιών. Παράλληλα δεν έκρυψε με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας, πως μετά από αυτήν την εξέλιξη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και να παραιτηθεί! Άλλωστε για εκείνον συντελείται αλλοίωση του πρωταθλήματος, ενώ θεωρεί ούτε λίγο ούτε, ανήθικη την απόφαση των ΕΠΣΛ και ΕΠΟ.

«Αλλοιώνει το πρωτάθλημα»

"Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός, πως στα μέσα του Β' Γύρου, λαμβάνεται μία απόφαση που αφαιρεί έξι βαθμούς, κερδισμένους στο γήπεδο από την ομάδα μου...", τόνισε ο Πρόεδρος του Διαγόρα. "Ανέλαβα το καλοκαίρι τις τύχες του Διαγόρα, παραλαμβάνοντας μία ομάδα από το μηδέν και φτάνοντάς την εκεί που είναι τώρα. Οι κύριοι της ΕΠΣ Λέσβου, μας κόβουν έξι βαθμούς τώρα και όχι στην αρχή του πρωταθλήματος, δημιουργώντας εντυπώσεις και αλλοιώνοντας ουσιαστικά την πραγματική βαθμολογία. Δεν ξέρω τι έγινε πέρυσι με το Διαγόρα. Ξέρω τι γίνεται φέτος όμως...».

«Ποιοι μας κόβουν βαθμούς;»

«Και πριν προλάβουν κάποιοι να μου πουν, πως έπρεπε να ήξερα, ότι η ομάδα πέρυσι δεν κατέβηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια του Περιφερειακού, ας μου πουν για εκείνους, που κόβουν τώρα έξι βαθμούς, γιατί αναγκάστηκε ο Διαγόρας να μην κατέβει πέρυσι; Μήπως επειδή οι ίδιοι που μας αφαιρούν τους βαθμούς, δε μας έδωσαν εγκαίρως ή και καθόλου τα χρήματα που μας όφειλαν, ώστε να καταφέρουμε να κατεβούμε και στα τελευταία αδιάφορα παιχνίδια; Δεν είμαι μπασμένος στο σύστημα του ποδοσφαίρου, αλλά έχω λογική και αντίληψη. Η τιμωρία αυτή και στη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλοιώνει το πρωτάθλημα, καταστρέφει την ψυχολογία της ομάδας μου και εμένα προσωπικά με αηδιάζει. Δεν ξέρω αν θα είμαι για πολύ ακόμα Πρόεδρος του Διαγόρα. Θα μιλήσω, θα κοιτάξω την υπόθεση αφαίρεσης βαθμών και σύντομα θα αποφασίσω...», κατέληξε ο Φώτης Αλεξανδρής, προαναγγέλοντας επαφές με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρρόπουλο και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey