Τέλος ο Γιακαλής από τον Μεσότοπο!

Χώρισαν οι δρόμοι του Μεσοτόπου με τον Θοδωρή Γιακαλή έπειτα από συνεργασία τριών ετών, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος.

Το "διαζύγιο" των δύο πλευρών το οποίο συμφωνήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οφείλεται καθαρά στη διαφορά φιλοσοφίας, καθώς ο Μεσότοπος σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει τη νέα σεζόν να κινηθεί πιο συντηρητικά με στόχο την ανάδειξη νέων παιδιών. Αντιθέτως ο τέως προπονητής του σωματείου στοχεύει σε ανώτερο επίπεδο καθώς βρίσκεται πλέον πολύ κοντά και στην απόκτηση του διπλώματος UEFA A, το οποίο θέλει να αξιοποιήσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όταν ένας όμορφος κύκλος συνεργασίας κλείνει...'' Ο Θεόδωρος Γιακαλής, τα τρία τελευταία χρόνια, ήταν ο προπονητής της ομάδας του Μεσοτόπου και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας, με όλες τις ψυχικές κι σωματικές του δυνάμεις .

Στα χρόνια της συνεργασίας μας, αγαπήθηκε από τους αθλητές και την διοίκηση για το ακέραιο του χαρακτήρα του και την προσήλωση του στους στόχους του αθλητικού συλλόγου μας. Δυστυχώς όμως τελειώνοντας η φετινή σεζόν, η προπονητική αυτή προσφορά του, φτάνει στο τέλος της, Παρότι αυτός ο κύκλος κλείνει εδώ, δεν θα σταματήσει ποτέ η αμοιβαία εκτίμηση και στήριξη, διότι όλοι μαζί μοιραστήκαμε όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές με την ομάδα του τόπου μας.

Η Διοίκηση του ΑΟΜ αναγνωρίζει κι ευχαριστεί τον άνθρωπο - παιδαγωγό, που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε τις βάσεις για την διαμόρφωση ηθικών και ακέραιων προσωπικοτήτων. Κατά γενική ομολογία, στην τριετή συνεργασία μας ,όχι μόνο ανεβάσαμε την ποιότητα, το ήθος και την συμπεριφορά των παικτών μας αλλά και των φιλάθλων μας που πάντα ήταν στο πλάι μας με υψηλή ενσυναίσθηση του αθλητικού ιδεώδους.

Αποχωριζόμαστε λοιπόν έναν πολύτιμο συνεργάτη, όμως από καρδιάς, όλα τα μέλη του Δ.Σ., του ευχόμαστε να φτάσει ψηλά και να έχει καλή σταδιοδρομία σε όποιο μετερίζι ο ίδιος επιλέξει να συνεχίσει την προσφορά του μελλοντικά !! "ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ"