Στη Χοχλάκα η Επιτροπή του Αετού Λουτρών

22/06/2020 - 14:06

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αετού Λουτρών είχε σήμερα η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή του συλλόγου αποτελούμενη από τους κ.κ. Νίκο Σπανό, Βασίλη Μαμώλη και Σταύρο Γριπιώτη επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου στο Στάδιο Μυτιλήνης και συζήτησε ζητήματα που αφορούν στη συμμετοχή του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου στη Γ’ Εθνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αναλύθηκαν οι δυσκολίες που υπάρχουν ως προς την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων που απαιτούνται, ενώ έγινε επίσης εκτενής συζήτηση για τη λειτουργικότητα του Γηπέδου Λουτρών, που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Αετός στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η πρόεδρος του διαδημοτικού συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα, αφού συνεχάρη τον Αετό Λουτρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στη Γ’ Εθνική, ευχήθηκε ο σύλλογος να κατορθώσει να εκπροσωπήσει τη Λέσβο σε εθνικό επίπεδο και υποσχέθηκε πως ο σύνδεσμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή, στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey