Συνεχίζει με Κουτρομπίλα ο Αιγέας, παραμένει και ο Χρυσάφης

11/07/2020 - 15:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2020 - 15:42

Με τον Γιώργο Κουτρομπίλα στον πάγκο θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Αιγέας Πλωμαρίου, ο οποίος είχε ανακατατάξεις στην διοίκηση, ενώ θα κρατήσει στο δυναμικό του και το δυνατό του χαρτί, Παναγιώτη Χρυσάφη.

Η νέα διοίκηση του σωματείου με πρόεδρο τον Δημήτρη Μουτζούρη, συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος στο μικρό διάστημα που πρόλαβε να "κοουτσάρει" την ομάδα την περσινή σεζόν πριν την εμφάνιση του κορονοϊού, κατάφερε να βάλει θετικό πρόσημο κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι.

xrisafis.png (770×416)

Επιπλέον, την φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Α ΕΠΣ Λέσβου που θα έχει στόχο κυρίως την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την περιοχή του Πλωμαρίου. θα πλαισιώσουν πρόσωπα με μεγάλη προσφορά τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, ενώ στις επάλξεις αναμένεται να βρεθεί ξανά ο Στέφανος Σανιδάς, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συντονιστή.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι πέρα από την παραμονή του Παναγιώτη Χρυσάφη θα ενεργοποιηθούν και παλιοί ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνουν και κάποιες προσθήκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey