Έναρξη προετοιμασίας για τον Οδυσσέα Ελύτη!

23/08/2020 - 20:42 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2020 - 20:47

Αύριο Δευτέρα 24/8 στο γήπεδο Λουτρών ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Οδυσσέα Ελύτη.

Και φέτος η ομάδα του Ελύτη θα βασιστεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα Νέων κατά βάση γεννηθέντες το 2004 αλλά και παιδιά του 2005, στα οποία σταδιακά θα δοθούν ευκαιρίες και θα πάρουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Κοντά στους νεαρούς παίκτες θα υπάρχει ένας κορμός από έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι κάθε χρόνο στηρίζουν αυτόν τον σχεδιασμό και βοηθούν ιδιαίτερα στην προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ελύτης στοχεύει σε 2 με 3 περιπτώσεις, οι οποίες "κουμπώνουν" στη φιλοσοφία της ομάδος και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν άμεσα. Επίσης, παραχωρήθηκαν στον Αετό Λουτρών ο 17χρονός Διμπαμπής όπως έχει γράψει το “SL”, ενώ στην ομάδα των Λουτρών παραχωρήθηκε και ο 18χρονος Στρατής Πολύζος.

Στόχος της ομάδας και φέτος είναι μια καλή παρουσία στην κατηγορία κοιτώντας τις πιο υψηλές θέσεις που θα συνδυαστεί με σωστό ποδόσφαιρο και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής.

Τέλος, στο τεχνικό τιμ πέρα από τον Δούκα Καρέτο και τον Παναγιώτη Μαστέλο που έχουν κλείσει δεκαετή παρουσία στον πάγκο της ομάδας, προστέθηκε και ο Κώστας Καραμανώλης προπονητής με αρκετή εμπειρία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey