Τετραπλό "χτύπημα" από τον Απόλλωνα!

29/08/2020 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2020 - 08:13

Σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις ακόμα προχώρησε η ομάδα των Δαφίων για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

Ο Απόλλων απέκτησε τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Παλαμίδα, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι και για πολλά χρόνια στην ομάδα του χωριού του, Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους. Με γεμάτες χρονιές και αρχηγός στην παλιά του ομάδα, έρχεται με την εμπειρία του να πλαισιώσει το ρόστερ του Κωνσταντίνου Χατζέλλη.

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο 26χρονος αμυντικός-μέσος Γρηγόρης Τριανταφύλλου. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γνωστό στο Λεκανοπέδιο Καλλονής, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κ20 ΑΕΛΚ, στην Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, στον Ανδρονικά Παρακοίλων και στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Επίσης, την φανέλα του Απόλλων θα φοράνε δύο ακόμα παίκτες. Πρόκειται για τον ταλαντούχο 23χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Βαλσάμη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη και τον 29χρονο αμυντικό-μέσο Ταξιάρχη Βαμβαλέλλη με παρουσία πέρυσι στο πρώτο μισό με την ομάδα του Αιγέα Πλωμαρίου και στο δεύτερο με τα Βασιλικά. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ομάδων του Ολύμπου Αγιάσου και Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

Τέλος, την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο Καλλονής “Κώστας Κεντέρης” θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς 2020-2021.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey