Τεσσάρες για Αιγέα, Όλυμπο και Μεσότοπο!

18/10/2020 - 22:56 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2020 - 23:05

Αγώνας Αχιλλέας-Οδ. Ελύτης

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η δεύτερη αγωνιστική στην Α ΕΠΣ Λέσβου με τα φαβορί να πετυχαίνουν άνετες νίκες. Χθες, ο Όλυμπος νίκησε 1-4 τον Απόλλων και η Φίλια 3-0 τον Αστέρα Νίκης. Σήμερα, ο Αιγέας πήρε επίσης εύκολη νίκη 0-4 κόντρα στον Κεραυνό, ο Μεσότοπος με το ίδιο σκορ κέρδισε τον Ανδρονικά, ο Αχιλλέας νίκησε 2-1 τον Ελύτη, η Αναγέννηση 3-0 τον Ταξιάρχη και ο Ατρόμητος 1-0 τον Αρίων.

Άνετη νίκη για τον Όλυμπο στην Καλλονή απέναντι στην ομάδα των Δαφίων. Στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Τρεμούλα και στο 32’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Πετρουζέλλη έκαναν δύο τα τέρματα τους, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Απόλλων με τον Μερτζάνη μείωσε σε 1-2. Στην επανάληψη, ο Πετρουζέλλη ξανά με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του και στο 67’ ο Παναγιώτης Τζανής έβαλε το κερασάκι…στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Μέσα σε 5 λεπτά καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα η Φίλια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ronaldo Simoni. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε εντελώς άνευρο και για τις δύο ομάδες με μοναδική αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους η κεφαλιά του Νικόλοφ, η οποία κατέληξε στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Simoni ο οποίος πέρασε ως αλλαγή έδωσε τη λύση για τη Φίλια σκοράροντας δύο φορές μέσα σε διάστημα 5 λεπτών, ενώ το 3-0 έγινε στο 76' από τον Κουνιάρη ο οποίος είχε και δύο δοκάρια στο 80’ και 85’.

Νίκη με 4-0 για τον Μεσότοπο απέναντι στον Ανδρονικά σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση εντός και εκτός γηπέδου. Από δύο τέρματα σημείωσαν ο Ιντζές και Χατζηβαγιάννης, ενώ δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Βασίλας.

Με σκόρερ τον Λυγέλλη στο 25ο λεπτό ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αντιθέτως η ομάδα του Μολύβου δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας δύο σερί ήττες.

Εύκολη νίκη και για την ομάδα της Γέρας απέναντι στον Ταξιάρχη. Στο δεκάλεπτο ο Χατζηκλειδαράς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και πέντε λεπτά αργότερα ο Αντόνοφ από την άσπρη βούλα διπλασίασε για την ομάδα του, με τον Αλαγιάννη στο 52’ να σημειώνει το τελικό 3-0.

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι ο Αιγέας κόντρα στον Κεραυνό ο οποίος στην επιστροφή του στην Α κατηγορία δέχθηκε βαριά ήττα. Στο 10’ ο Ψαρρός έβαλε μπροστά στο σκορ του Πλωμαρίτες, με τον Ανήφορο στο 20΄ να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα. Στο 29’ ο Τοπάλι έγραψε το 0-3, για να έρθει ο Θανάσης Πρωτούλης στο 40’ να ανεβάσει το σκορ στο 4-0.

Δύο στα δύο για τον Αχιλλέα ο οποίος έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα. Ο Γρούβας στο 25’ με πέναλτι έκανε το 1-0, όμως στο 79’ ο Λεμονός έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι με τον Σουπούλη να κάνει το 2-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση του ρέφερι.

 Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey