Πήρε το ντέρμπι ο Όλυμπος!

24/10/2020 - 21:44 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2020 - 22:50

Νικητής έφυγε ο Όλυμπος από το "Μιχαλέλειο" γήπεδο κερδίζοντας στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ τον οικοδεσπότη Αιγέα με 1-2. Στα υπόλοιπα παιχνίδια για τον ίδιο όμιλο η Φίλια κέρδισε τον Απόλλων με 6-4 και η Προοδευτική λύγισε 2-1 τον Κεραυνό, ενώ ρεπό είχε ο Αστέρας Νίκης. Στους αγώνες του 2ου ομίλου, η Αναγέννηση νίκησε 3-2 τον Αχιλλέα, ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε επίσης την νίκη 0-1 απέναντι στον Αρίων Μήθυμνας, ο Ανδρονικάς ηττήθηκε 2-3 από τον Ατρόμητο, ενώ αύριο αγωνίζεται ο Μεσότοπος με τον Ταξιάρχη.

Στην μονομαχία του Πλωμαρίου νικητής αναδείχθηκε ο Όλυμπος αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω τον Αιγέα, ο οποίος παρά την ήττα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι θα είναι και εκείνος ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους Αγιασώτες οι οποίοι στο 4ο λεπτό μπήκαν σε θέση οδηγού με σκόρερ τον Μπιζάτη. Στη συνέχεια ο Αιγέας αφυπνίστηκε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και με τον Παράσχο Πρωτούλη με την έναρξη του β ημιχρόνου έφερε το ματς στο 1-1. Στην συνέχεια, ο Όλυμπος πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και με τον Γρηγόρη Ξυνό στο μισάωρο πέτυχε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στην Γέρα η Αναγέννηση με ανατροπή στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο κόντρα στον Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντόνοφ, όμως ο Αχιλλέας μέχρι την λήξη του ημιχρόνου έφερε τα πάνω κάτω, με τον Λούλο στο 40' να κάνει το 1-1 και τον Γρούβα στο 45+ με πέναλτι να πετυχαίνει το 1-2. Στην επανάληψη ο Χατζηκλειδαράς ισοφάρισε σε 2-2 και στις καθυστερήσεις  οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα.

arion-elitis.jpg (770×578)

Αρίων Μήθυμνας-Οδυσσέας Ελύτης

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο Πέτρας μεταξύ Φίλιας και Απόλλων με τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνολικά δέκα γκολ. Για τους γηπεδούχους τρία τέρματα σημείωσε ο Καλλούλη και από ένα οι Νικόλοφ, Κουνιάρης και Κουτσιανίτης, ενώ για την ομάδα των Δαφίων σκόρερ χρίστηκαν οι Τριανταφύλλου και Χιώτης ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, ενώ τα άλλα δύο ήταν αυτογκόλ.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Προοδευτική απέναντι στον Κεραυνό. Στο 18' ο Μάκης Σαμπάνης με άπιαστο σουτ έκανε το 1-0 και στο 35' ο ίδιος από τα έντεκα βήματα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Κεραυνός μείωσε σε 2-1 στο 42' με τον Μπουντακόπουλο, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Αρίων με 0-1 αυτή τη φορά από τον Ελύτη σε ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Το νικητήριο τέρμα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Καλουτζής στο 50'.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ατρόμητος κόντρα στον Ανδρονικά σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση. Στο  πεντάλεπτο ο Αγριτέλλης και ο Γεωργόπουλος έβαλαν μπροστά την ομάδα τους με δύο τέρματα, ενώ ο τελευταίος στο 35' ανέβασε το σκορ στο 0-3, για να μειώσει ο Σαμπάνης στο 37' και στο 89' για το τελικό 2-3.

Τέλος, για την Β κατηγορία ο Διαγόρας συνέτριψε με 1-6 τον Αστέρα-Ορφέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey