Φίλια για φίλημα!

01/11/2020 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2020 - 18:49

Γκολ και θέαμα για την 4η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ με τη Φίλια στο ντέρμπι πρωτοπόρων να κάνει την έκπληξη φεύγοντας με την νίκη με 0-1 από Αγιάσο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, μεγάλη νίκη 5-1 πέτυχε ο Ελύτης απέναντι στην Αναγέννηση, ο Αστέρας νίκησε 0-2 τον Κεραυνό, ο Αρίων κέρδισε τον Ανδρονικά, η Προοδευτική πήρε και αυτή τη νίκη 2-1 κόντρα στον Αιγέα και ο Μεσότοπος επιβλήθηκε 2-5 επί του Αχιλλέα.

Σπουδαία νίκη που την στέλνει μόνη στην πρώτη θέση σημείωσε η Φίλια μέσα στη Αγιάσο με σκόρερ τον Ρολάντο Σιμόνι στο 92' όταν το σουτ που επιχείρησε βγαίνοντας μόνος με τον τερματοφύλακα να καρφώνεται στο παραθυράκι, ενώ ο Όλυμπος αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70 λόγω αποβολής του Τόρα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με χαμένες κλασικές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες με τη Φίλια να παίρνει τους 3 πολύτιμους πόντους βάζοντας φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Την πρώτη του νίκη πήρε ο Αστέρας κερδίζοντας 2-0 τον Κεραυνό με σκόρερς τους Σαμιακό στο 30' και Χρηστέλλη στο 88'.

Παιχνίδια για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ Αχιλλέα και Μεσοτόπου με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα 2-5 ενώ αστόχησαν και δύο φορές από την άσπρη βούλα. Ο Πάντας άνοιξε το σκορ στο 11' με κεφαλιά "ψαράκι" και στο 17' με σουτ του Πιπεριά το οποίο χτύπησε σε αμυντικό έγινε το 1-1. Στο μισάωρο η ομάδα της Πέτρα έχασε πέναλτι και στο επόμενο λεπτό ο Μεσότοπος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Κρασόπουλο ενώ μέχρι τη λήξη βρήκε ακόμα δύο τέρματα με τον Ποσνακίδη. Στην επανάληψη ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να μειώσει από τα 11 βήματα με τον Καδή να αστοχεί και με τον Κρασόπουλο ξανά στο 80 ο Μεσότοπος σημείωσε το 1-5 ενώ ο Σεφουλάι μείωσε το τελικό 2-5.

Πρώτο τρίποντο και για την Προοδευτική με ανατροπή απέναντι στον Αιγέα. Στο 2ο λεπτό οι Πλωμαρίτες προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κανέλλου, όμως στο  στο δεκάλεπτο ο Σαμπάνης ισοφάρισε για την "Προο" και στο 48' ο Μαλακός σημείωσε το τελικό 2-1 με τους γηπεδούχους ωστόσο να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Σπουδαία νίκη και για τον Ελύτη ο οποίος δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Γέρας με το 5-1 να τα λέει όλα. Στο 4ο λεπτό ο Μανιός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Τσιμπούκης με δύο προσωπικά τέρματα στο 12 και 50 καθάρισε το παιχνίδι, ενώ τα υπόλοιπα δύο γκολ προήλθαν από τον Καλουτζή. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Χατζηκλειδαρά.

Τέλος, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Αρίων σήμερα πανηγύρισε και εκείνος την πρώτη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ανδρονικά με το γκολ του Μιχάλη Ανδριώτη στο 13'.

Δείτε τις ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey