Στον Όλυμπο ξανά ο Παπαλόπουλος

16/07/2021 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2021 - 14:23

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, θα είναι και την νέα χρονιά ο προπονητής του Ολύμπου, ο οποίος έπειτα από διαπραγματεύσεις με την διοίκηση  συμφώνησε για την παραμονή του.

Ο Παπαλόπουλος θα συνεχίσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα της Αγιάσου, η οποία και φέτος στοχεύει στις υψηλές θέσεις. Το σωματείο αναμένεται να κινηθεί συγκρατημένα ξανά στην αγορά του καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Τρεμούλας, Παλάσης, Χουλιάρας, Ξυνός, Τζανής, Βουρλής, Torra ενώ έπονται και άλλοι.

Η διοίκηση αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών, δίνοντας προτεραιότητα στους πιτσιρικάδες κάτι το οποίο εφαρμόζει απόλυτα ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος χρησιμοποιεί στην 11αδα αρκετούς νέους.

Σε επικοινωνία του "SL" με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο αναφέρει:"Έπειτα από διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ομάδας καταλήξαμε σε συμφωνία. Και φέτος θα πάμε για ότι καλύτερο, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεφύγουμε στο μεταγραφικό παζάρι καθώς δεν μας το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες. Βέβαια υπάρχει ήδη πολύ καλή "μαγιά" στην ομάδα οπότε δεν χρειαζόμαστε πολλές προσθήκες.

Σχετικά με την νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι όλα ακόμα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε με τι πρωτόκολλο θα παίξουμε, τι συνθήκες θα επικρατούν. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να χρειαστεί εμβόλιο για να παίξουμε κάτι το οποίο προβλέπω ότι θα γίνει.

Έχετε ξεκινήσει τον σχεδιασμό;

Σιγά-σιγά τα βάζουμε κάτω, ωστόσο δεν υπάρχει βοήθεια από την ΕΠΣΛ. Τα γραφεία παραμένουν κλειστά δεν μπορούμε να πάρουμε ελευθέρες, δεν ξέρουμε τι θα προβλέπει η νέα προκήρυξη, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πως λοιπόν να κάνουμε προγραμματισμό; Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση για το καλό των σωματείων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey