Αποχώρησαν από την Α ΕΠΣΛ Αχιλλέας και Αστέρας Νίκης

25/09/2021 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2021 - 15:57

Κύμα αποχωρήσεων από την Α κατηγορία Λέσβου με τον Αστέρα Νίκης και τον Αχιλλέα Πέτρας να δηλώνουν συμμετοχή στην Β ΕΠΣΛ.

Το τελευταίο 48ωρο άλλες δύο ομάδες μετά τον Ταξιάρχη και την Άναξο  αποχώρησαν οικειοθελώς απο την μεγάλη κατηγορία του νησιού.

Αρχικά, ο Αστέρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Γιώργου Σπαρταλη σε συνδυασμό και με την αποδυνάμωση του ρόστερ αποφάσισε να αγωνιστεί στην Β ΕΠΣΛ. 

Τον Αστέρα ακολούθησε και ο Αχιλλέας Πέτρας ο οποίος κυρίως για οικονομικούς λόγους προτίμησε την κατώτερη κατηγορία αλλά και λόγω έλλειψης έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία ο Νίκος Κουτσουκτωνης και εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ενώ το σωματείο βρίσκεται σε συζητήσεις και για την θέση του προπονητή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με νεαρό τεχνικό.

Στόχος πλέον της ομάδας ειναι η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που συγκροτούν το ρόστερ και η ακαδημία η οποία μάλιστα από φέτος ξεκίνησε και γυναικείο τμήμα.

Μετά τις αποχωρήσεις τεσσάρων ομάδων από την Α ΕΠΣΛ πλέον τίθεται θέμα όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν φωνές από κάποια σωματεία τα οποία ζητούν αλλαγές και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο.

Φυσικά από την στιγμή που έχουν γίνει οι κληρώσεις και ετοιμάζεται η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Α φάση του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα, αναμένονται άμεσα επίσημες απαντήσεις-ανακοινώσεις από την διοργανώτρια αρχή στο αν θα  υπάρξουν τελικά αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey