Ήταν...ΑΕΤΟΣ!

24/10/2021 - 18:53 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2021 - 11:06

Μεγάλη νίκη 0-3 πέτυχε ο Αετός μέσα στην έδρα του Διαγόρα για την 2η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ, παίρνοντας κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Λουτρών παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της, κερδίζοντας την μάχη του κέντρου ειδικά στο πρώτο μέρος και αυτό ήταν το κλειδί για την σπουδαία επικράτηση της.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 7ο λεπτό όταν ο Κουμπάς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καπταγιάννη, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να επαναλάβει 5 λεπτά αργότερα, αφού το σουτ του Πετρουζέλλη πάνω στην κίνηση κατέληξε στην δεξιά γωνία του τέρματος δίνοντας το προβάδισμα στον Αετό. Στο 18ο λεπτό ο Αετός πέτυχε γκολ έπειτα από κακή συνεννόηση της άμυνας με τον τερματοφύλακα, ωστόσο δεν μέτρησε καθώς ο επιθετικός βρισκόταν εντός περιοχής κατά την επαναφορά της μπάλας.

diagoras-aetos=0-3-2021-22.jpg (770×433)

Τρία λεπτά μετά ήταν η στιγμή του Διαγόρα να απειλήσει με τον Δρακούλη ο οποίος από καλή θέση αστόχησε, ενώ λίγο μετά ο Βέντος στάθηκε άτυχος καθώς ύστερα από αντεπίθεση το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν για το δεύτερο γκολ, όμως ο Καλαφάτης στο 37 από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας ισορρόπησε, προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης που θα του έδινε άλλον αέρα για τη συνέχεια, ωστόσο η άμυνα του Αετού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κάμπερ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Βέντος πλάσαρε τον εξουδετερωμένο Κάμπερ, όμως η μπάλα αναπήδησε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ από την πλευρά του Αετού στο 76' ο Σεφουλάι έχασε μοναδική ευκαιρία με τον γκολκίπερ να κρατάει το 0-1, όπως αργότερα και με τους Μιχαλακη και Τσομπανέλλη.Από κει και μετά ο Αετός έψαξε το γκολ στην αντεπίθεση και το πέτυχε στο 83'  με τον Καλαφάτη, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα έπειτα από την ασίστ του Αλαγιαννη για το τελικό 0-3. 

Στον Μόλυβο ο Όλυμπος στραβοπάτησε απέναντι στον Αρίων μένοντας στο 2-2. Ο Όλυμπος είχε δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Ξυνό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν στο 18' το 1-0 με το Καραμιχαλάκη και στο 20' διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ανδριώτη έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Παλάσης στο 33' μείωσε για την ομάδα της Αγιάσου με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ και στο 46' ο Τρεμούλας έφερε στο ματς ίσια. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τον Όλυμπο να τελειώνει τον αγώνα με 10' παίκτες λόγω της αποβολής του Συβρή.

Ο Οδυσσέας Ελύτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Κεραυνού στο 82' με τον Πολύζο, ο οποίος με ωραία ενέργεια χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, ενώ οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα είχαν και δύο δοκάρια με Τσιμπούκη και Μανιό.

Πραγματικό ντέρμπι έγινε και στην Καλλονή ανάμεσα σε Απόλλων και Προοδευτική με την ομάδα της Σκάλας Καλλονής να φεύγει νικήτρια 1-2. Ο Πάντας έκανε το 0-1 στο 32', ο Παναγιώτης Αλεξίου ισοφάρισε για τον Απόλλων στο 61' και στο 90' ο Γιατζιτζόγλου έκανε το 1-2, ενώ ο Απόλλων από το 82' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σερέτη.

Ισοπαλία στο Παπάδο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η ομάδα της Γέρας η οποία αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες είχε δοκάρι στο 89' με τον Πίρκολο.

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας πήρε άνετη νίκη 4-0 απέναντι στον Ανδρονικά. Δύο τέρματα σημείωσε ο Πρωτούλης και από ένα ο Βασίλογλου και ο Βελούτσος.

Τέλος, στις πρωινές αναμετρήσεις της Β κατηγορίας, η Άναξος κέρδισε 0-1 τον ΑΟ Βασιλικών με γκολ του Γιουντέρη στο 88' όπως και ο Αρίων Παλαικοκήπου πήρε την νίκη με 1-2 κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Φετσάνι, ο Γιακαλής έκανε το 1-1 στο 35' και στο 86' ο Ταξιάρχης Βασιλέλλης πέτυχε την ολική ανατροπή χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey