Πρώτες νίκες για Φίλια και Ανδρονικά

31/10/2021 - 17:11 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2021 - 17:50

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ με την Φίλια και τον Ανδρονικά να παίρνουν τα πρώτα τρίποντα στο νέο πρωτάθλημα, ενώ Αετός και Αιγέας είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι σε Αναγέννηση και Κεραυνό αντίστοιχα.

Την πρώτη νίκη πανηγυρίζει η ομάδα των Παρακοίλων με 3-1 κόντρα στον Απόλλων Δαφίων. Ο Γιώργος Σαμπάνης στο 9' λεπτό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Ηλίας Νταής έκανε το 2-0 στο 11' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαλακού. Ο Γκιάτα μείωσε σε 2-1 στο 18' δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως ο έμπειρος Γιώργος Μαλακός στο μισάωρο έπειτα από απ΄'ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 3-1 το οποίο δεν άλλαξε έως το τέλος με τον Ανδρονικά να παίρνει τους 3 πόντους.

Χωρίς να ιδρώσει ο Αετός πήρε άλλη μια νίκη 3-0 με αντίπαλο αυτή την φορά την Αναγέννηση Γέρας. Ο Κριπιντίρης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 στο 18ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Πετρουζέλλης με άπιαστο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση βγήκε πιο μπροστά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Κάμπερ, εκτός από το λάθος του ίδιου λίγο πριν το τέλος με τον Καπταγιάννη να σώζει πάνω στη γραμμή, ενώ ο Μιχαλάκης στο 90' με εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση σφράγισε άλλη μια νίκη για τους γηπεδούχους.

Εύκολο απόγευμα και για τον Αιγέα ο οποίος επικράτησε στη Μόρια 2-5 απέναντι στον Κεραυνό. Στο 13' ο Μερτζάνης με σουτ έκανε το 0-1, τρία λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσια με ωραία κεφαλιά, όμως ο Κλούρας με δύο προσωπικά τέρματα στο 27' και 30'΄έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-3. Στη συνέχεια ο Μαμάκος στο 53' σημείωσε το 1-4, ο Βελούτσος στο 83' έκανε το 1-5 και στο 88' ο Βουρλιώτης μείωσε για το τελικό 2-5.

Τέλος, στη Φίλια η τοπική ομάδα η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έκαμψε την αντίσταση του Αρίων στο 78ο λεπτό έπειτα από φοβερό εντός περιοχής σουτ του Καλούλλη κατακτώντας και εκείνη το πρώτο τρίποντο για τη νέα σεζόν. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey