Νίκη στο τέλος για τον Οδυσσέα Ελύτη

13/11/2021 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2021 - 20:41

Άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα μέτρησε ο Οδυσσέας Ελύτης απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας αυτή τη φορά με 2-1, σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου για τη 5η αγωνιστική, ο Μεσότοπος κέρδισε 2-0 τον Αρίων Μήθυμνας, η Προοδευτική πήρε την νίκη 2-4 κόντρα στον Κεραυνό και ο Ατρόμητος νίκησε επίσης 2-1 τον Απόλλων Δαφίων.

Δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες διεξήχθη στο γήπεδο Λουτρών μεταξύ Οδυσσέα Ελύτη και Αναγέννηση Γέρας, με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος, πιάνοντας προσωρινά κορυφή στη βαθμολογία. Η Αναγέννηση προηγήθηκε με τον Πρωτονοτάριο στο 32' ο οποίος έπειτα από αντεπίθεση πλάσαρε ιδανικά, όμως μετά από τρία λεπτά η ομάδα του Ελύτη βρήκε την απάντηση με τον Μανιό έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Λεωνίδα Καλουτζή, με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Στο 87' ο Πολύζος πέρασε στον αγώνα, έκλεψε αμέσως την μπάλα μοιράζοντας την ασίστ στον Καλουτζή ο οποίος με ωραίο σουτ την έστειλε στην γωνία του τέρματος κάνοντας το 2-1, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Πολύζος και ο Βουγλάνης για την ομάδα της Γέρας αντίκρισαν την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα, με τον πρώτο να μετρά μόλις δύο λεπτά συμμετοχής.

Στον Μεσότοπο ο τοπική ομάδα με καθολική υπεροχή νίκησε τον Αρίων, ο οποίος είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα Φαρμακέλλη. Στο 70' ο Αχιλλέας  Χαρλεπάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 90' ο Φωκιανός αστόχησε από την άσπρη βούλα έπειτα από την απόκρουση  του γκολκίπερ της ομάδας του Μολύβου, χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του, κάτι το οποίο έπραξε στο 95' ο Πιπεράς διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Εύκολη νίκη για την Προοδευτική στη Μόρια απέναντι στον Κεραυνό. Ο Πάντας με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 32', στο 46' ο Γιατζιτζόγλου διπλασίασε για την "Προο", στο 53' ο Κεραυνός μείωσε σε 1-2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουντακόπουλου, όμως ο Καραγιάννης στο 59' έδωσε αέρα δύο τερμάτων ξανά στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 1-3, με τον Γιατζιτζόγλου πάλι στο 75' να σημειώνει το 1-4, για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Παπαδόπουλος στο 90'.

Νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο κόντρα στην ομάδα των Δαφίων. Η ομάδα του Απόλλωνα προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος μέτρησε και ένα δοκάρι, όμως ο συνήθης ύποπτος για την ομάδα της Ανεμώτιας Μάκης Σαμπάνης χτύπησε δύο φορές στο 48' και 78' με απ'έυθείας χτύπημα κόρνερ μάλιστα στο δεύτερο τέρμα και χάρισε στους γηπεδούχους το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Απόλλων τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκιάτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey