Λύτρωση στο τέλος για τον Αετό

20/11/2021 - 18:00 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2021 - 09:54

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός Λουτρών-Όλυμπος Αγιάσου

Δύσκολη νίκη με 2-0 σημείωσε ο Αετός απέναντι στον Όλυμπο, ο οποίος το πάλεψε, όμως λύγισε λίγο πριν το τέλος, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Διαγόρας κέρδισε 0-4 τον Απόλλωνα, η Φίλια νίκησε τον Μεσότοπο 3-1, ο Κεραυνός έφυγε επίσης νικητής με 2-3 κόντρα στον Ανδρονικά, ενώ ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι στον Μόλυβο ανάμεσα σε Αρίων και Οδυσσέα Ελύτη με τρία γκολ των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Αετός κερδίζοντας στα Λουτρά τον Όλυμπο και αύξησε περισσότερο την βαθμολογική διαφορά από τον αντίπαλο του. Σε ένα φτωχό από άποψη θεάματος παιχνίδι με κάποιες καλές φάσεις μπροστά στις εστίες ωστόσο, η ομάδα της Αγιάσου παρουσιάστηκε με ένα άκρως αμυντικό σχηματισμό με σκοπό να μπλοκάρει τον αντίπαλο της, ο οποίος ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε, για να βρει τη λύση από τα 11 βήματα λίγο πριν το 90'. Το πρώτο μέρος ήταν μονόλογος για τον Αετό με τον Όλυμπο να μην καταφέρνει ούτε μια φορά να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Κάμπερ. Στο 12ο λεπτό οι Λουτραγώτες απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Χρυσάφη πάνω στην κίνηση το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαλόπουλου, ενώ στο 21' ο ίδιος παίκτης σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Στο 32' ο Αλαγιάννης βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι όμως ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας κράτησε ξανά το μηδέν διώχνοντας την μπάλα κόρνερ, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα αποβλήθηκε σε ανύποπτη στιγμή ο Καλαφάτης με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Όλυμπος βρήκε την πρώτη καλή στιγμή με τον Τσαμπλάκο ο οποίος πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον Κάμπερ να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 53' επανήλθε η αριθμητική ισορροπία με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Gerry Tora για τον Όλυμπο. Στη συνέχεια, ο Αετός αύξησε την πίεση του ανεβαίνοντας πιο ψηλά με τον Χρυσάφη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 73' καθώς ο αμυντικός έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ξυνός έπειτα από αντεπίθεση βρέθηκε μόνο του με τον Κάμπερ όμως έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 89' ο Σεφουλάι ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Νίκο Πετρουζέλλη να πληγώνει την παλιά του ομάδα κάνοντας το 1-0, ενώ ο Βλαστέλλης στο 93' έπειτα από λάθος της άμυνας, τσίμπησε την μπάλα και με ωραία ενέργεια προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, έγραψε το τελικό 2-0. Να σημειωθεί ότι πριν την φάση του πέναλτι η φιλοξενούμενη ομάδα ισχυρίστηκε ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Εύκολη νίκη για τον Διαγόρα κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με τα γκολ των Δρακούλη και Παρέλλη ο οποίος σκόραρε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το 0-4 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουμπά ο οποίος ανέλαβε ρόλο εκτελεστή.

Πράγματα και θαύματα συνέβησαν στο γήπεδο Μολύβου με τον Αρίων να επιστρέφει από το 0-3 στο τελευταίο δεκάλεπτο παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο μισάωρο ο Νομίδης με σουτ έκανε το 0-1 και στο 45' ο Καλουτζής με κεφαλιά διπλασίασε για την ομάδα του. Στο 70' ο Τζιώτης πέτυχε το 0-3 με τον Ελύτη να φαίνεται ότι καθαρίζει τον αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη. Ο Ανδριώτης με εκπληκτικό σουτ μείωσε στο 85' 1-3, στο 90' ο Χρήστος Ζούζι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε 2-3 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καραμιχαλάκης ισοφάρισε για το τελικό 3-3.

Νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό 2-3 στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Ο Ανδρονικάς προηγήθηκε 1-0 στο 30' με το Νταή, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Γιώργος Σαμπάνης είχε αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι. Στο 56' ο Ζαφείρης Χαρατσιάρης έκανε το 1-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα των Παρακοίλων πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μιχάλη Σπανό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Τρακέλλης έφερε το ματς στο 2-2 και στο 85' ο Μπουντακόπουλος έκανε την ολική ανατροπή 2-3.

Στη Φίλια, ο Μεσότοπος πήρε το προβάδισμα με τον Κουλουδή στο 18', όμως ο Γρούβας στο 21' πέτυχε το 1-1, ενώ μέχρι στην λήξη του ημιχρόνου η Φιλια ειχε και δύο δοκάρια με τον Κουνιάρη. Στην επανάληψη, ο Κουνιάρης βρήκε τον τρόπο στο 52' να σκοράρει και ο Γρουβας ξανά στο 61' και πανηγύρισαν την νίκη.

Αύριο το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας και Προοδευτική-Ατρόμητος.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey