Καταιγιστικός ο Αιγέας, πρώτος βαθμός για τον Απόλλωνα

28/11/2021 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2021 - 19:00

Μεγάλη νίκη για τον Αιγέα στην έδρα του συντρίβοντας 7-1 τον Αρίων Μήθυμνας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, τον πρώτο βαθμό μέτρησε ο Απόλλων Δαφίων 2-2 στον Παπάδο, ενώ ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Ανδρονικά με ανατροπή.

Παράσταση για ένα ρόλο στο Πλωμάρι με τον Αιγέα να παίρνει τους τρεις βαθμούς σαν σε προπόνηση απέναντι στον Αρίων, ο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Το ημίχρονο έληξε 3-0 με τα γκολ που σημείωσαν ο Αγκόλι (2) στο 30' και 35' και ο Καραμπέτσος στο 40'. Στην επανάληψη, δίχτυα βρήκαν επίσης ο Μάριος Τοπάλι στο 58', ο Γιαννάκης στο 63', ο Μερτζάνης στο 78' και ο Ναυπλιώτης στο 88', ενώ στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Μολύβου σκόραρε ο Ζούζι.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Γέρα ανάμεσα σε Αναγέννηση και Απόλλων. Ο Ιάκωβος Βαβλαδέλλης έβαλε μπροστά στο σκορ στην ομάδα των Δαφίων στο 4ο λεπτό, όμως ο Γιαβρούδης στο 15' πέτυχε το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στη συνέχεια, ο Καλογήρου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 54', με τον Γιώργο Μανούσο λίγο πριν το 90' να ισοφαρίζει 2-2 και τον Απόλλωνα να μετρά τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Γιάννη Αλεξίου.

Υπόθεση Σαμπάνη ήταν η αναμέτρηση Ατρόμητος Ανεμώτιας-Ανδρονικάς. Η ομάδα των Παρακοίλων προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Γιώργο Σαμπάνη, όμως ο αδερφός του Μάκης Σαμπάνης με δύο χτυπήματα στο 61' και στο 87' έφερε τούμπα το παιχνίδι και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. 

Στους αγώνες της Β ΕΠΣΛ, την πρώτη νίκη πανηγύρισε ο Αίγειρος 1-2 κόντρα στον Αστέρα Νίκης. Έπειτα από γύρισμα του Νίκου Μπαράκη και λάθος του τερματοφύλακα στο 13' ο Αίγερος πήρε κεφάλι στο σκορ με το 0-1 να συνοδεύει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 55' ο Βερβέρης σημείωσε το 1-1, όμως ο Βαξεβάνης στο 74' διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Ράσκος για τον Αστέρα σημάδεψε το δοκάρι και για τους φιλοξενούμενους δοκάρι επίσης είχε ο Πλιάκας.

Καραβαγγέλης και Άναξος συμβιβάστηκαν με την λευκή ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλό θέαμα και δίκαια έμειναν στο μηδέν.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey