Απέδρασε στο 90' από την Αγία Παρασκευή ο Οδυσσέας Ελύτης

16/01/2022 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2022 - 18:26

Φωτογραφία από τον αγώνα Κεραυνός-Αετός

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στη Α ΕΠΣΛ με τα φαβορί να προσθέτουν τρεις ακόμα βαθμούς στην συγκομιδή τους. Ο πρωτοπόρος Αετός σκόρπισε τον Κεραυνό 0-9, η Φίλια κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-1 τον Ατρόμητο, ο Όλυμπος λύγισε 1-0 την Αναγέννηση, ο Αιγέας πέρασε με 1-3 από την Καλλονή, ενώ στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι η ομάδα του Ελύτη έφυγε νικήτρια από την Αγία Παρασκευή 1-2 κόντρα στην Προοδευτική. Στο ντέρμπι της Β ΕΠΣΛ ο Παπανικολής νίκησε 4-1 τον Μακαρέα, ο Αχιλλέας νίκησε 3-0 την Άναξο και ο Αλκιβιάδης 1-5 τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας.

Επιστροφή στις νίκες για τον Αιγέα ο οποίος νίκησε 1-3 τον ουραγό Απόλλωνα. Το 0-1 έγινε στο 19' από το σουτ του Γιώργου Βελούτσου έπειτα από ασίστ του Καλαμποκά και στο 25' ο Γιάννης Βελούτσος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Γκιάτα στο 52' μείωσε για την ομάδα των Δαφίων δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, όμως ο Κλούρας στο 90' καθάρισε την νίκη για τον Αιγέα πετυχαίνοντας το 1-3.

Με σκόρερ τον Torra στο 80' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο ανώτερος Όλυμπος υπερκέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης, η οποία ωστόσο στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βουρλή στο 92' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα η Φίλια επικράτησε 6-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καλούλλη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, δύο γκολ προήλθαν από τον Πανταζή και ένα από τον Κουνιάρη, ενώ για την ομάδα της Ανεμώτιας είχε μειώσει 2-1 στο 49' ο Γεωργολόπουλος.

Σπουδαίο διπλό για τον Οδυσσέα Ελύτη με σκορ 1-2 κόντρα στην Προοδευτική. Ο Γιατζιτζόγλου στο 14' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους κλέβοντας την μπάλα μετά από κακή συνεννόηση του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς, ωστόσο ο Νομίδης μετά από τέσσερα λεπτά με σουτ στο "Γ" έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 24ο λεπτό με τον Πολύζο. Στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο μετά από διαβουλεύσεις με τον βοηθό πήρε πίσω την απόφαση του δίνοντας οφσάιντ, ενώ η "Προο" διαμαρτύρεται για μια ακόμα φάση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καραγιάννη. Λίγο πριν το φινάλε ο Κιούρκος πάγωσε τους γηπεδούχους σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πανηγύρισαν μεγάλη νίκη.

Δεν αντέχει σε κριτική η αναμέτρηση στη Μόρια με τον Αετό σαν σε προπόνηση να παίρνει άλλη μια νίκη με σκορ 0-9. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Σεφουλάϊ, Καδής, Πετρουζέλλης, Μιχαλάκης (2), Χρυσάφης (2), Αλαγιάννης(2), ενώ ο Αετός είχε και ένα δοκάρι με τον Χρυσάφη. 

Φωτογραφία από τον αγώνα Αρίων Μήθυμνας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Χθες ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα με 1-6 από τον Μόλυβο απέναντι στον τοπικό Αρίωνα, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στον Ανδρονικά και τον Μεσότοπο έληξε ισόπαλος 2-2.

Τέλος στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ, ο Παπανικολής ήταν ο μεγάλος νικητής με 4-1 κόντρα στον Μακαρέα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Χατζηδιαμαντή στο 5', ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση χωρίς να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα να αποκρούει, ωστόσο στην επαναφορά ο Παπακώστας έκανε το 1-0. Ο Χατζηδιαμαντής βρήκε τον τρόπο προς τα δίχτυα στο μισάωρο και στο 53' έκανε το 3-0, ενώ ο Καβρουματζής στο 58' έβαλε και τέταρτο γκολ για την ομάδα του Παπανικολή, με τον Μακαρέα να μειώνει στο τελικό 4-1 στο 65' με τον Τσακαρέλο.

Στις πρωινές αναμετρήσεις ο Αχιλλέας νίκησε 3-0 την ομάδα της Ανάξου με τα τέρματα που σημείωσαν οι Νάκε στο 15', Ρενάτο Ράμα στο 40' και Σούπουλης με πέναλτι στο 50'. Ο Αλκιβιάδης δεν συνάντησε κάποιο εμπόδιο απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας κατακτώντας άλλη μια νίκη με 1-5 χάρις τα γκολ των Σιμόνι (2), Ανηφόρου (2) και Χατζηβαγιάννη, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κούτσα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey