Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο με σπουδαίες αναμετρήσεις

21/01/2022 - 10:34 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2022 - 11:09

Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο της Α ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής η οποία περιλαμβάνει ιδιαίτερες συναντήσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην μάχη της παραμονής.

Αύριο Σάββατο στις 15:00, ο Ατρόμητος ο οποίος χρειάζεται πόντους για να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία, θα υποδεχθεί τον Αετό που συνεχίζει ακάθεκτος την νικηφόρα πορεία του. Επίσης, στη Θερμή ο Οδυσσέας Ελύτης θα φιλοξενήσει τον Ανδρονικά, ο Μεσότοπος θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Κεραυνό, ενώ το προβάδισμα έχει ο Όλυμπος στην αναμέτρηση στο "Κώστας Κεντέρης" απέναντι στον Απόλλωνα.

Ακόμη, στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα αγωνιστεί απέναντι στην Προοδευτική η οποία θα έχει στον πάγκο τον νέο της προπονητή Κωνσταντίνο Λασκαρίδη, ενώ στον Παπάδο η Αναγέννηση θα κοντραριστεί με τον Αρίωνα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία τους. Την Κυριακή την ίδια ώρα, στην Αγία Παρασκευή ο Διαγόρας θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη και μόνη τρίτη στη βαθμολογία Φίλια για να παραμείνει κοντά στον Αετό, καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey