"Χρυσό τρίποντο" για τον Αρίωνα

22/01/2022 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2022 - 18:17

Φωτογραφία από τον αγώνα Αναγέννηση Γέρας-Αρίων Μήθυμνας

Με αρκετά γκολ ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος στην Α ΕΠΣΛ, με τα φαβορί να συνεχίζουν με νίκες. Στον Μεσότοπο η τοπική ομάδα επικράτησε 4-1 απέναντι στον Κεραυνό, ο Αετός σκόρπισε 1-7 τον Ατρόμητο, ο Ελύτης κέρδισε 3-1 τον Ανδρονικά, ο Όλυμπος έφυγε και αυτός νικητής 0-4 κόντρα στο Απόλλωνα, ενώ στο ντέρμπι παραμονής ο Αρίων πήρε μεγάλο διπλό 0-1 μέσα στον Παπάδο. Στο Πλωμάρι Αιγέας και Προοδευτική κόλλησαν στο 0-0.

Μεγάλη νίκη κατέκτησε ο Αρίων Μήθυμνας κόντρα στην Αναγέννηση σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν διακαώς τους τρεις πόντους. Ο Ανδριώτης στο 10ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ έσπρωξε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, γκολ το οποίο ήταν αρκετό για να στείλει την ομάδα του πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πιο ψυχωμένος και με καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θανάση Τσίγκα πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Γέρας, η οποία ωστόσο αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών.

Νίκη με ανατροπή για τον Οδυσσέα Ελύτη 3-1 με αντίπαλο τον Ανδρονικά. Η ομάδα των Παρακοίλων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με τον Τσίγκα να χρίζεται σκορερ στο 25' και τον Ελύτη να προσπαθεί να βρει την απάντηση πριν την λήξη του ημιχρόνου, όμως το σουτ του Νομίδη κατέληξε στο δοκάρι. Στην επανάληψη, ο Μανιός με ψαλιδάκι έκανε το 1-1, ο Πολύζος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Μανιός ξανά σφράγισε την μεγάλη ανατροπή 3-1.

Άνετο πέρασμα για τον Όλυμπο 0-4 από την έδρα του Απολλωνα. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με γκολ που σημείωσαν ο Τσομπανέλλης στο 10' και ο Ξυνός στο 25', ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αγιάσου βρήκε ακόμα δύο τέρματα με σκόρερς ξανά τον Τσομπανέλλη και τον Χουλιάρα.

Λευκή ισοπαλία στο Πλωμάρι ανάμεσα στον Αιγέα και την Προοδευτική, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο το τελικό σφύριγμα του ρέφερι δεν ανέδειξε κάποιον νικητή.

Όμορφο παιχνίδι έγινε και στον Μεσότοπο με την τοπική ομάδα να παίρνει την νίκη 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Φωκιανό έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Ιντζέ και διπλασίασαν στο 23' με τον Παντελή Κουλουδή. Ο Τρακέλλης στο 55' μείωσε 2-1, όμως από κει και μετά ανέλαβε δράση ο Χαρλεπάς ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-1 στο 73' και δέκα λεπτά μετά σημείωσε το τελικό 4-1, ενώ είχε και δοκάρι στο 64'. Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καναβού με δεύτερη κίτρινη, ενώ αξιοσημείωτη είναι η απόδοση του τερματοφύλακα του Κεραυνού Αποστολέλλη, ο οποίος πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, χωρίς φρένα συνεχίζει ο Αετός διαλύοντας και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας 1-7. Στην ανάπαυλα το σκορ ήταν 0-4 με γκολ που σημείωσαν οι Βλαστελλης, Σεφουλλάϊ, Παλαμουτσής στο ντεμπούτο του και Μιχαλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άνταμ μείωσε 1-4 για τον Ατρόμητο και από κει και μετά ο Αετός βρήκε δίχτυα ακόμα τρεις φορές με τους Πετρουζέλλη με πέναλτι, Καλαφάτη και τον νεαρό Ρούσι.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey