Ν. Σπανός: Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο

18/04/2022 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2022 - 17:09

Ο Πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανό περιχαρής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του, προέβη στην παρακάτω δήλωση στο "SL" αναφορικά με την πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά, τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αλλά και την δύσκολη αποστολή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική. Αναλυτικά:

"Ήταν μια απαιτητική χρόνια γιατί ο στόχος που είχαμε βάλει απ το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς μπαράζ, με τη σκέψη μας για την άνοδο στη Γ Εθνική. Ως διοίκηση δώσαμε λύσεις στον προπονητή μας, ο οποίος τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και έτσι καταφέραμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο νησί μας.

Στο θεσμό του κυπέλλου, θέλαμε να πάμε σε ένα ακόμη τελικό. Ξέραμε ότι στο τέλος θα βρίσκαμε απέναντι μας τον Αιολικό, ένα ιστορικό σωματείο σε ανώτερη κατηγορία με εμπειρία αλλά το πιστέψαμε και για εμάς ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σε άλλη κατηγορία. Δε φοβηθήκαμε, γνωρίζαμε τις δυνατότητες μας και η τύχη είναι πάντα με τους τολμηρούς.

Για τους αγώνες μπαράζ με τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Νομού Λέσβου όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας το δούλεψε με σοβαρότητα γιατί δε γνωρίζαμε πολλά στοιχεία για αυτήν την ομάδα. Στη Λήμνο μας δυσκόλεψε λίγο ο μικρός αγωνιστικός χώρος αλλά ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μου, ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα και χθες τελειώσαμε τον αγώνα απ το πρώτο ημίχρονο. Μένει μια εκκρεμότητα για τον τελικό κυπέλλου στη Λήμνο με τον Ηρακλή Ατσικής .Ευελπιστώ ότι και αυτό το τρόπαιο θα έρθει στα Λουτρά!

Το μυαλό μου και η σκέψη μου, όμως είναι στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες με ιστορία. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα δούμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια, ώστε να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στους τρεις που θα ανέβουν. Εμπιστεύομαι τον προπονητή μου, πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και ξέρω ότι θα τα δώσουν όλα για την άνοδο. Μου το απέδειξαν απέναντι στον ΑΙΟΛΙΚΟ!!

Κρατάμε χαμηλούς τόνους, συνεχίζουμε την δουλειά μας και προχωράμε μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και σε όλους αυτούς που μας στηρίζουν. Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή, την Ε.Π.Σ Λέσβου που καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες σε δύσκολους καιρούς. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και τους θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια που κάνουμε γιατί το κόστος των ταξιδιών για εμάς που είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία είναι δυσβάσταχτο. Λύσεις υπάρχουν, μπορούν να βρεθούν και από αύριο θα με βλέπουν κάθε μέρα!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey