Τα βλέμματα στον Παπάδο

03/11/2022 - 16:18 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2022 - 16:43

Τρίτη αγωνιστική ημέρα το Σάββατο 5/11 στην Α κατηγορία Λέσβου, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Διαγόρα να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στις 3 το μεσημέρι, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής θα δώσει το πρώτο δυνατό τεστ στο πρωτάθλημα με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Αναγέννηση που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δύσκολη έδρα της και να αποσπάσει επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού δεν θέλει να μετρήσει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια μετά την ήττα από τον Αετό την προηγούμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, το σύνολο του Θεαγένη Διονυσάτου θα αγωνιστεί στη Φίλια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί, ενώ και Όλυμπος έχει τον πρώτο λόγο στην Αγιάσο απέναντι στην Προοδευτική.

Ακόμη, ο Ανδρονικάς θέλει να αφήσει πίσω την βαριά ήττα από τον Όλυμπο και να μπει με το δεξί στο νέο του γήπεδο, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο απέναντι στον Αιγέα, ενώ τους πρώτους βαθμούς θα ψάξει ο Αρίων Μήθυμνας υποδεχόμενος τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους. Τέλος, την Κυριακή στην Ανεμώτια ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ελύτη που δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey