Δυνατές αναμετρήσεις στα γήπεδα Λουτρών και Κάτω Τρίτους

10/11/2022 - 19:20 Τελευταία τροποποίηση στις 10/11/2022 - 19:37

Πλήρης δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου με τις αναμετρήσεις στα γήπεδα Λουτρών και Κάτω Τρίτους να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Στη μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου 12/11 στο γήπεδο Λουτρών στις 3 το μεσημέρι, ο Οδυσσέας Ελύτης μετά την εμφατική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας την προηγούμενη εβδομάδα και την πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα κόντρα στην Προοδευτική, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Ολύμπου που έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα διατηρώντας μέχρι στιγμής το απόλυτο. 

Την Κυριακή την ίδια ώρα για την 4η αγωνιστική, η Φίλια μετά την πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά που κατέκτησε στον θεσμό του κυπέλλου, θα προσπαθήσει να κάνει νέο ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα, όμως από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση δεν θέλει να σκέφτεται και τρίτη απώλεια βαθμών, έχοντας ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Επίσης, ο Αιγέας θα παίξει στο Πλωμάρι με τη Προοδευτική με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορι, όπως και ο Διαγόρας στην Αγία Παρασκευή απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Τέλος, ο Αετός έχει εύκολο έργο στο γήπεδο του απέναντι στον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση θα γίνει στο Κάτω Τρίτος μεταξύ του γηπεδούχου Αλκιβιάδη και του Ανδρονικά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους τρεις βαθμούς, για ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey