Παιχνίδι αποδείξεων στην Αγιάσο

17/11/2022 - 12:29

Ο αγώνας στην Αγιάσο ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Διαγόρα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτό το Σαββατοκύριακο για την 5η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο "Χριστοφίδειο" γήπεδο της Αγιάσου, ο Όλυμπος θα αναμετρηθεί με τον Διαγόρα, σε έναν αγώνα αποδείξεων και για τις δύο ομάδες. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην κρίνει κάτι, αφού ακόμα το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο, όμως οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους δικούς τους λόγους.

Ο Όλυμπος διαγράφει μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία και μέσα από ένα θετικό αποτέλεσμα θα καταστήσει σαφές ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα αγωνιστική του παρουσία. Από την αντίπερα όχθη, ο Διαγόρας που έχει ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου, θέλει να φύγει αλώβητος από μια δύσκολή έδρα, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στους υπόλοιπους αγώνες, ο Αετός θα παίξει στα Παράκοιλα με τον Ανδορνικά, η Αναγέννηση Γέρας θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της τον Αλκιβιάδη και στον Μόλυβο σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, Αρίων και Φίλια θα προσπαθήσουν να πάρουν τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, την Κυριακή την ίδια ώρα στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα υποδεχθεί τον Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey