Τα φώτα στραμμένα στην Αγία Παρασκευή

24/11/2022 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2022 - 13:21

Το ντέρμπι στην Αγία Παρασκευή ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αιγέα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Διαγόρας μετά το "στραπάτσο" στην Αγιάσο και την ήττα από τον Όλυμπο, κοιτάει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθεί από νωρίς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αιγέας από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Αετό και σε περίπτωση που καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, θα αλλάξει τις ισορροπίες δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11 στις 3 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, ο φορμαρισμένος Όλυμπος θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ο Αρίων θα παίξει στον Μόλυβο με την Αναγέννηση Γέρας και ο Οδυσσέας Ελύτης θα υποδεχθεί στο γήπεδο Λουτρών τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

Τέλος, η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο 26/11 στις 15:00 με δύο αναμετρήσεις. Ο Αετός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του την ουραγό Προοδευτική, ενώ στη Φίλια η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον Ανδρονικά Παρακοίλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey