Ντέρμπι «φωτιά» σε Αγία Παρασκευή και Αγιάσο

08/12/2022 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2022 - 12:46

Ντέρμπι πρωτοπόρων περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.

Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα γήπεδα της Αγίας Παρασκευής και της Αγιάσου, με τον Διαγόρα να αντιμετωπίζει τον Αετό και τον Όλυμπο να υποδέχεται τον Αιγέα.

Ο Διαγόρας υπολείπεται τριών βαθμών έναντι του Αετού ο οποίος διατηρεί μέχρι στιγμής το απόλυτο, με τους γηπεδούχους να βλέπουν μόνο νίκη για να βάλουν "φωτιά" στην κορυφή, σκαραφλώνοντας ξανά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο Αετός, γνωρίζει καλά ότι σε περίπτωση που φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο αν και ακόμα υπολείπονται αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Στο δεύτερο ντέρμπι, ο Όλυμπος καραδοκεί μόλις ένα βαθμό πίσω από Αιγέα και Διαγόρα και με νίκη σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα στην Αγία Παρασκευή μπορεί να βρεθεί στην δεύτερη θέση. Βέβαια, για το τρίποντο θα παλέψει και η ομάδα του Πλωμαρίου που μπορεί επίσης αναλόγως των αποτελεσμάτων να επιστρέψει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρα όμως από τα ντέρμπι κορυφής, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στον Μόλυβο καθώς ο Αρίων θα κοντραριστεί με την Προοδευτική που δεν έχει κατακτήσει ακόμα νίκη. Επίσης, ο Ανδρονικάς θα παίξει στην έδρα του με την Αναγέννηση Γέρας, ενώ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται και στο γήπεδο Φίλιας με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Οδυσσέα Ελύτη.

Τέλος, το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με την εξίσου σπουδαία αναμέτρηση στο γήπεδο Ανεμώτιας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αλκιβιάδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey