Έκανε έφεση ο Όλυμπος και ελπίζει!

30/03/2011 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2011 - 19:22

Ο Όλυμπος Αγιάσου δεν παράτησε την υπόθεση της παράτυπης συμμετοχής του Μαλακού, στο ματς με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και σήμερα, η έφεση που είχε ασκήσει, εκδικάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Όλυμπος και Ατρόμητος εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους ευγνωσμένης αξίας, σε μια ποδοσφαιρική υπόθεση, που απασχόλησε έντονα τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής εφέσεων. Αφού αναλύθηκε το περιστατικό, με τη συμμετοχή του Μαλακού ως αλλαγή, ενώ ήταν δηλωμένος ως βασικός στο φύλλο Αγώνα, αλλά και το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής της ΕΠΣ Λέσβου, οι δύο ομάδες κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους και πλέον αναμένεται η τελική ετυμηγορία της ΕΠΟ, για μια υπόθεση που θα κρίνει εν πολλοίς και τον πρωταθλητή της Α' Κατηγορίας Λέσβου.

Θυμίζουμε, ότι ο Ατρόμητος είχε επιβληθεί με 5-0 στο ματς και παρά την ένσταση που κατέθεσε ο Όλυμπος Αγιάσου, η ΕΠΣΛ θεώρησε ότι δεν υπήρξε δόλος και δικαίωσε την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που διατήρησε τους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση, που η έφεση της ομάδας της Αγιάσου αποδώσει καρπούς, τότε ο Όλυμπος θα πάρει τους τρεις πόντους στα χαρτιά και θα αποσπαστεί πλέον με 12 βαθμούς διαφορά από το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη 2η θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey