Διαγόρας: "Να πάει σπίτι του ο Κουκούλας"

17/12/2022 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2022 - 21:03

Με μια καυστική ανακοίνωση ο Διαγόρας καταφέρεται εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αετό Λουτρών Παναγιώτη Κουκούλα και του βοηθού Καραγιάννη, εκφράζοντας τη έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας για κάποιες αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία όπως αναφέρει, κάνοντας λόγο μάλιστα για αλλοίωση αποτελέσματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ του Α.Ο Διαγόρα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του συνόλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και των φίλων της ομάδας για την σημερινή απαράδεκτη διαιτησία του κ. Κουκούλα και του βοηθού του κ. Καραγιάννη. Οι αποφάσεις τους σε κρίσιμα και καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού αλλοίωσαν το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης και καταδίκασαν την ομάδα μας σε ήττα.

Ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Διαγόρα στο 0-1, η κατακύρωση του γκολ στο 0-2 σε φάση που στο ξεκίνημα της υπάρχει οφσάιντ, ο καταλογισμός πέναλτι υπέρ του αντιπάλου το οποίο ανύπαρκτο και προκάλεσε θυμηδία ακόμα και στους ίδιους τους φιλοξενούμενους είναι μερικές μόνο από τις φάσεις που συνετέλεσαν στο σημερινό χειρουργικό απόγευμα του διαιτητή Κουκούλα και του βοηθού του. Ο Διαγόρας έχει μάθει να παλεύει τα παιχνίδια εντός των αγωνιστικών χώρων και δεν έχει φτιάξει ακόμη ομάδα για να μπορεί να κερδίσει και τους διαιτητές.

Ο Διαγόρας έχει μάθει να χάνει αλλά δεν έχει μάθει να αδικείται κατάφωρα. Ο κ. Κουκούλας σήμερα "έπαιξε" με την ιστορία και τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής. Αν είναι ανίκανος να διευθύνει ένα παιχνίδι Α Τοπικού με ξεκάθαρες φάσεις ας πάει σπίτι του όσο είναι καιρός.Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΛ να μας προφυλάξουν και να προστατέψουν το Λεσβιακό Ποδόσφαιρο από τύπους που το μόνο μέλημα τους είναι να γίνουν πρωταγωνιστές στην θέση των πρωταγωνιστών που είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ζητάμε συγνώμη από τους ανθρώπους του Αετού για τις στιγμές έντασης που συνέβησαν μετά το παιχνίδι μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την ομάδα των Λουτρών στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey